Το νέο HUAWEI P50 θα έχει εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό της Huawei το Harmony OS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη σειρά Huawei P50 με το Harmony OS όμως δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα και περιοχές εάν επιβεβαιωθεί.

Η Huawei ξεκίνησε την έκδοση beta του Harmony OS 2.0 χθες (16 Δεκεμβρίου), επιτρέποντας στους Κινέζους προγραμματιστές να δοκιμάσουν το περιβόητο λειτουργικό σύστημα σε επιλεγμένα τηλέφωνα Huawei. Η εταιρεία επανέλαβε επίσης ότι τα πρώτα τηλέφωνα Harmony OS θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο και πιο συγκεκριμένα το πρώτο τρίμηνο.

Τώρα ο Κινεζικός ιστότοπος Sina Tech ανέφερε ότι το Huawei P50 θα είναι «επίσημα εξοπλισμένο» με το Harmony OS, προσθέτοντας ότι η συσκευή αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ισχύει για όλα τα τηλέφωνα της σειράς Huawei P50 και εάν θα ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. μόνο για την Κίνα). Παρ ‘όλα αυτά, η Huawei ανέφερε ότι το Harmony OS θα μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές.

Πάντως μετά τον αποκλεισμό της Huawei από τις ΗΠΑ και τη γνωστή διαμάχη μεταξύ τους, είναι φανερό ότι η Huawei δεν έχει τίποτα να χάσει κάνοντας τη μεγάλη μετάβαση στο δικό της λειτουργικό σύστημα!

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950