26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το νέο HUAWEI P50 θα έχει εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό της Huawei το Harmony OS

1 min read
Huawei P40 Pro Huawei logo boot screen 1200x6751 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη σειρά Huawei P50 με το Harmony OS όμως δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα και περιοχές εάν επιβεβαιωθεί.

Η Huawei ξεκίνησε την έκδοση beta του Harmony OS 2.0 χθες (16 Δεκεμβρίου), επιτρέποντας στους Κινέζους προγραμματιστές να δοκιμάσουν το περιβόητο λειτουργικό σύστημα σε επιλεγμένα τηλέφωνα Huawei. Η εταιρεία επανέλαβε επίσης ότι τα πρώτα τηλέφωνα Harmony OS θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο και πιο συγκεκριμένα το πρώτο τρίμηνο.

Τώρα ο Κινεζικός ιστότοπος Sina Tech ανέφερε ότι το Huawei P50 θα είναι «επίσημα εξοπλισμένο» με το Harmony OS, προσθέτοντας ότι η συσκευή αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ισχύει για όλα τα τηλέφωνα της σειράς Huawei P50 και εάν θα ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. μόνο για την Κίνα). Παρ ‘όλα αυτά, η Huawei ανέφερε ότι το Harmony OS θα μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές.

Πάντως μετά τον αποκλεισμό της Huawei από τις ΗΠΑ και τη γνωστή διαμάχη μεταξύ τους, είναι φανερό ότι η Huawei δεν έχει τίποτα να χάσει κάνοντας τη μεγάλη μετάβαση στο δικό της λειτουργικό σύστημα!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα