25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung θα παρουσιάσει τρία νέα foldable τηλέφωνα το 2021.

1 min read
samsung galaxy z flip successor1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το techlog πάντα πρώτο και πάντα επίκαιρο, μετά από την ολιγόμηνη απουσία μας, ζητούμε συγγνώμη για αυτό αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή, τώρα πλέον είναι εδώ για να σας κρατήσει ενήμερους με τα τελευταία νέα τεχνολογίας.

(Είναι αλήθεια ότι ο Γούγλης έχει βελτιωθεί αρκετά, διαβάστε παρακάτω το άρθρο από το Beebom ένα αγαπημένο μας ειδησεογραφικό κανάλι από την Ινδία με πολύ ενδιαφέρονται νέα τεχνολογίας.)

Με τις φήμες να οργιάζουν για της διακοπή της σειράς Note από την Samsung για το επερχόμενο έτος, μια έκθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας έρχεται να μας προετοιμάσει για τρία νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα που φαίνεται να σχεδιάζει αν κυκλοφορήσει η Samsung για το 2021.

Οι ερευνητές της OLED από του UBI Research ( μέσω του TheElec ) επιβεβαιώνουν ότι η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy Z Fold 3 , Galaxy Z Fold Lite και Galaxy Z Flip 2 το 2021 και πιο συγκεκριμένα μας διαρρέουν τις βασικές προδιαγραφές για τις οθόνες για τα 3 αναφερόμενα αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και τα τρία smartphones θα διαθέτουν προστασία UTG ( Ultra-Thin Glass ) και θα χρησιμοποιούν τεχνολογία LTPO (πολυκρυσταλλικό οξείδιο χαμηλής θερμοκρασίας) για βελτιωμένη απόδοση ισχύος.

Galaxy Z Fold 3

Το Galaxy Z Fold 2 ήταν ένα τεράστιο άλμα πάνω από τα πτυσσόμενα της πρώτης γενιάς της εταιρείας. Το Galaxy Z Fold 3 θα κυκλοφορήσει με παρόμοιο σχεδιασμό και μικρότερη οθόνη. Η ερευνητική εταιρεία λέει ότι θα το κινητό θα διαθέτει μια αναδιπλούμενη οθόνη 7 ιντσών στο εσωτερικό και μια οθόνη 4 ιντσών στο εξωτερικό – μικρότερη από την υπάρχουσα οθόνη 6,2 ιντσών του Z Fold 2.

Το αποκορύφωμα του Galaxy Z Fold 3 θα είναι, ωστόσο, μια κάμερα selfie κάτω από την οθόνη η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν σε όλο της το μεγαλείο την οθόνη των 7,6 ιντσών (πλήρες μέγεθος) όταν ξεδιπλώνεται ενώ αναφέρεται ότι θα υποστηρίζει και S Pen.

Galaxy Z Fold Lite

Galaxy Z Fold 2 shutterstock website 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy Z Fold Lite θα ακολουθήσει τα βήματα του Z Fold 3, με το ίδιο μέγεθος οθόνης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό . Δύο δυνατότητες θα το ξεχωρίσουν και θα μειώσουν την τιμή του, η μία είναι ότι θα έχει μια punch-hole selfie κάμερα αλλά και ένα μεσαίο SoC αντί του κορυφαίου chipset Snapdragon / Exynos.

Galaxy Z Flip 2

Το Galaxy Z Flip 2 θα διαθέτει την ίδια αναδιπλούμενη οθόνη 6,7 ιντσών στο εσωτερικό με τον προκάτοχό του . Η μικροσκοπική εξωτερική οθόνη 1,1 ιντσών που βρίσκεται δίπλα στην κάμερα θα αντικατασταθεί με μία μεγαλύτερη οθόνη 3 ιντσών που αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Z Flip 2 θα χρησιμεύσει τελικά ως η τέλεια εναλλακτική λύση Moto Razr 5G . Η Samsung ενδέχεται να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες βασικές δυνατότητες και εφαρμογές στην εξωτερική οθόνη.

Η Samsung φαίνεται ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο με αυτήν τη στρατηγική και όλα δείχνουν ότι ο κορεατικός γίγαντας θέλει να εδραιωθεί στα πτυσσόμενα τηλέφωνα έστω κι αν χρειαστεί να θυσιάσει τη σειρά Galaxy Note.

Πάντως οι φήμες λένε ότι το Galaxy Z Fold Lite ή όπως αλλιώς ονομαστεί θα είναι το σούπερ ατού της εταιρείας!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα