25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παιχνίδι προσομοιωτή σε iOS σάς επιτρέπει να πετάξετε το Starship Mars Rocket του SpaceX

1 min read
x plane starship feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν θέλατε ποτέ να πετάξετε έναν από τους πυραύλους SpaceX ενώ παρακολουθείτε μια ζωντανή ροή της NASA, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

Ωστόσο, μην απελπίζεστε γιατί μόλις ανακαλύψαμε ένα παιχνίδια προσημοιωτή στο iOS που σας επιτρέπει να πετάξετε έναν από τους εμβληματικούς πυραύλους του SpaceX, το Big Falcon, γνωστό και ως το Starship .

Με το όνομα X-Plane Starship, αυτό το παιχνίδι προσομοιωτή iOS αναπτύχθηκε από την εταιρεία λογισμικού που εδρεύει στην Κολούμπια, Laminar Research. Προηγουμένως, οι προγραμματιστές της εταιρείας έχουν δημιουργήσει πολλά άλλα παιχνίδια προσομοιωτή για PC και Mac, όπως το X-Plane 11, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης στην αγορά.

Πετάξτε το Starship στο διάστημα στην iOS συσκευή σας

Το X-Plane Starship, είναι ένα παιχνίδι προσομοιωτή διαθέσιμο μόνο στο App Store και με χωρητικότητα 4GB παρακαλώ. Έτσι, εάν θέλετε να ελέγξετε έναν από τους μεγαλύτερους πυραύλους του SpaceX, ετοιμαστείτε να εκκαθαρίσετε λίγο χώρο στη συσκευή σας iOS ή iPadOS (εάν έχετε το αρχικό μοντέλο).

Μόλις εγκατέστησα το παιχνίδι στο iPhone X και το Starship ήρθε στην οθόνη μου, όλα τα κουμπιά ελέγχου και οι μετρήσεις μου με άφησαν πραγματικά έκπληκτο!

x αεροπλάνο διαστημόπλοιο 2

Υπήρχαν τόσα πολλά κουμπιά και τόσες πληροφορίες που ο εγκέφαλός μου άρχισε να τα παίζει γι αυτό είναι προτιμότερο να δείτε ένα βίντεο εκμάθησης της συγκεκριμένης αποστολής. Ένας από τους ερευνητές της Laminar Research θα σας ενημερώσει πραγματικά για το πώς να απογειώσετε, τον πύραυλο.

x αεροπλάνο διαστημόπλοιο 1

Ο προσομοιωτής χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο και το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής για να ανιχνεύσει τις κινήσεις της συσκευής . Επομένως, για να ελέγξετε το StarShip θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στην οθόνη και να μετακινήσετε τη συσκευή σας ανάλογα

Τώρα, θεωρητικά, αυτό ακούγεται αρκετά εύκολο σαν οδήγηση αυτοκινήτου σε ένα παιχνίδι ασφάλτου, σωστά; Λοιπόν, σας διαβεβαιώνω ότι στην πραγματικότητα δεν είναι. Μετά την απογείωση, ο έλεγχος του πυραύλου στον αέρα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Επιπλέον, υπάρχει περιορισμός καυσίμου που σας περιορίζει να πετάξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα . Και αν το καύσιμο εξαντληθεί προτού προσγειωθεί σωστά, ο πύραυλος θα εκραγεί, όπως συβαίνει και στην πραγματικότητα στα πρωτότυπα δοκιμών του SpaceX .

Έτσι, αν σκοπεύετε να κατεβάσετε το δοκιμάστε το παιχνίδι, λάβετε υπόψη ότι θα πιάσει αρκετά μεγάλο χώρο στη συσκευή σας και μπορεί ακόμη και να σας απογοητεύσει μετά την έκρηξη του Starship για 52η συνεχόμενη φορά! Απλά μην πετάξετε το iPhone σας.

Οι επισκευές δεν είναι φθηνές, σωστά;

Λήψη X-Plane Simulator από το App Store ( δωρεάν )

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα