23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εφαρμογή “Το τηλέφωνο σας” της Microsoft σας επιτρέπει να ανοίξετε πολλές εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας

1 min read
microsoft your phone samsung integration1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft εισήγαγε τη δυνατότητα πρόσβασης σε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας Android σε υπολογιστή Windows 10 μέσω της εφαρμογής “Το τηλέφωνό σας” τον Αύγουστο. Έφτασε παράλληλα με τη νέα σειρά Note 20 , η οποία περιλαμβάνει μια βαθύτερη ενσωμάτωση «Link to Windows».

Αυτή η δυνατότητα επέτρεψε στους χρήστες όχι μόνο να αντικατοπτρίζουν την οθόνη του smartphone τους στους υπολογιστές τους, αλλά και να ανοίξουν μια εφαρμογή σε αυτόνομο παράθυρο. Εκείνη την εποχή, η εφαρμογή ” Your Phone ” επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση μόνο σε μια εφαρμογή Android. Η Microsoft είχε υποσχεθεί τότε ότι οι χρήστες θα μπορούν να εκτελούν πολλαπλές εφαρμογές αργότερα αυτό το έτος και έτσι και έγινε.

Η επιλογή εκτέλεσης πολλών εφαρμογών Android, καθεμία στο δικό της αυτόνομο παράθυρο, θα είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στους Windows Insiders. Επιπλέον, ναι σωστά το μαντέψατε, αυτή τη δυνατότητα προς το παρόν την έχουν ορισμένα επιλεγμένα τηλέφωνα Samsung που αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε από οποιαδήποτε Android smartphone.

Εάν λοιπόν είστε Windows Insider και διαθέτετε συμβατό τηλέφωνο Samsung (δείτε τη λίστα εδώ ), τότε μπορείτε να προχωρήσετε και να προσπαθήσετε να εκτελέσετε πολλές εφαρμογές Android σε αυτόνομα Windows στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Yout Phone”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα