26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το «Rollable» Smartphone της LG μπορεί να ονομάζεται LG Rollable

1 min read
LG Rollable website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το κινητό τηλέφωνο που έπαιξε η LG στο τέλος της εκδήλωσης του Wing τον περασμένο μήνα ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα τον επόμενο Μάρτιο. Αυτό σύμφωνα με το ολλανδικό τεχνολογικό blog, LetsGoDigital , το οποίο προτείνει περαιτέρω ότι θα μπορούσε να διατεθεί στην αγορά ως «LG Rollable». Το όνομα αποκαλύφθηκε από μια αίτηση εμπορικού σήματος που υποβλήθηκε στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) για λογαριασμό της εταιρείας.

Η αίτηση υποβλήθηκε προφανώς από έναν Γερμανό διαμεσολαβητή με το όνομα Mitscherlich, ο οποίος έχει επίσης υποβάλει άλλα παρόμοια ονόματα, όπως LG the Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll και LG Roll Canvas Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι εγγυημένο ότι το όνομα “Rollable” θα είναι και αυτό που θα επικρατήσει αλλά είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές.

LG Rollable trademark application body | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή εμπορικού σήματος καθιστά πολύ σαφές ότι το Rollable (ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί τελικά) είναι σίγουρα ένα smartphone και μπορεί ακόμη και να υποστηρίξει μια γραφίδα. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή, αλλά ας ελπίσουμε ότι οι διαρροές θα αρχίσουν να τρέχουν σύντομα για να δούμε που τελικά θα καταλήξουμε.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα