Η Activision δίνει 10.000 Beta Keys για Call of Duty: Black Ops Cold War

Η Activision επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η επόμενη δόση στο franchise Call of Duty θα ονομάζεται Black Ops Cold War.

Και όπως είναι συνηθισμένο για τα παιχνίδια Call of Duty, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην beta έκδοση του παιχνιδιού προπαραγγέλλοντας ορισμένες εκδόσεις. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε τυχεροί και δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας για την προπαραγγελία του επόμενου παιχνιδιού COD, η Activision δίνει 10.000 κλειδιά beta αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε τρέξτε να προλάβετε.

Για την ακρίβεια η Activision φιλοξενεί το πρώτο πρωτάθλημα του Call of Duty League αυτό το Σαββατοκύριακο. Και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Activision και να τον συνδέσετε με τον ιστότοπο Call of Duty. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να επιλέξετε εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο beta στον υπολογιστή σας, στο PS4 ή στο Xbox.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε το κλειδί ή όχι, υπάρχουν και άλλα αντικείμενα που μπορείτε να κερδίσετε. Η παρακολούθηση της ροής θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε το CDL Champs 2020 Pack. Αυτό το πακέτο περιέχει πράγματα όπως εικονικά σπρέι γκράφιτι, προσαρμοσμένα όπλα και πολλά άλλα. Επιπλέον, αν συντονιστείτε για μόλις 30 λεπτά οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να κερδίσετε ένα εικονικό μαχαίρι με το λογότυπο CDL τυπωμένο πάνω του.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η πρόσβαση beta. Ωστόσο, δεδομένου ότι το παιχνίδι επιβεβαιώνεται ότι θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου , το beta δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950