22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η TeamViewer επεκτείνει την απομακρυσμένη πρόσβαση και τον έλεγχο από όλες τις συσκευές Android

1 min read
TeamViewer IBM1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η TeamViewer ανακοίνωσε ότι τώρα προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση με ενεργό έλεγχο και είσοδο πληκτρολογίου για τα Google Pixel series, Xiaomi smartphones, Oppo συσκευές και πολλά ακόμη.

Αυτό ισχύει τόσο για ιδιωτικούς χρήστες όσο και για επιχειρηματικούς πελάτες. Ξεκινώντας σήμερα, όλα τα κινητά smartphones με Android λογισμικό, έκδοσης 7 ή νεότερη μπορούν να υποστηριχθούν από την TeamViewer, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής ή τη διόρθωση σοβαρών σφαλμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες πελάτες μας να έχουν την ελευθερία να διαλέξουν όποια συσκευή θέλουν και να γνωρίζουν ότι έχουν και την υποστήριξη της TeamViewer,” τονίζει ο  Mike Eissele, CTO της TeamViewer. “Αλλά ακόμα και στους ιδιώτες πελάτες μας, επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία smartphones, θα πρέπει να υποστηρίζουμε όλες τις συσκευές και όχι μόνο τις πιο ακριβές ή τι πιο γνωστές.  Ο καθένας πρέπει να μπορεί να βοηθάει τους φίλους τους, τους γονείς ή τους παππούδες του ανεξάρτητα από τι μάρκα Android smartphone χρησιμοποιεί.”

Μέχρι τώρα, η υποστήριξη του πληκτρολογίου δεν ήταν διαθέσιμη για όλα τα smartphones. Ωστόσο, τώρα το πλήρες εύρος του λογισμικού TeamViewer είναι διαθέσιμο κατά τη σύνδεση σε smartphone. Η ενεργή πρόσβαση παραμένει προαιρετική για τις νέες προσθήκες συσκευών, καθώς η γνωστή εφαρμογή QuickSupport συνεχίζει να επιτρέπει την κοινή χρήση οθόνης χωρίς ενεργή είσοδο. Η πλήρης πρόσβαση  παρέχεται μόνο μετά την εγκατάσταση του “Universal Add-On”.

Η εφαρμογή TeamViewer QuickSupport για Android έχει κατέβει πάνω από 10 εκατομμύρια φορές  και υποστηρίζει τον κόσμο παγκοσμίως επιλύνοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα με τα smartphones τους.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα