Εάν ο froggy της Google μπορεί να φορέσει μάσκα, τότε μπορείς κι εσύ!

Εάν κάνετε check in στη χαριτωμένη μασκότ της Google που συνοδεύει τα αποτελέσματα αναζήτησης για τον καιρό στην εφαρμογή Google σε Android τον forggy, μπορεί να δείτε ότι ο βάτραχος φοράει μάσκα, όπως παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από ορισμένους χρήστες του Reddit το Σαββατοκύριακο ( μέσω του 9to5Google ).

Ο βάτραχος εξακολουθεί να κάνει πράγματα που έκανε πριν φορέσει μάσκα, όπως να απλώσει ρούχα, να περπατήσει μέσα σε ένα γήπεδο ή να οδηγήσει ένα ποδήλατο, αλλά τώρα μπορεί επίσης να φοράει μία από τις πολλές διαφορετικές μάσκες, σύμφωνα και με τα στιγμιότυπα από το The Verge και του 9to5Google .

Ο αντίστοιχος ΚΕΕΛΠΝΟ της Αμερικής και φυσικά ο δικό μας ΕΟΔΥ προτείνει την χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19 και όπως φαίνεται η μάσκα του froggy είναι μία προσπάθεια της Google να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φορούν μάσκες ενώ βρίσκονται έξω. (Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι βάτραχοι μπορούν να εξαπλώσουν το COVID-19, τουλάχιστον που το γνωρίζω, οπότε υποθέτω ότι αυτές οι εικόνες στοχεύουν σε ανθρώπους.)

Εάν αναζητήσετε κάτι που σχετίζεται με το COVID-19 στο Google, θα δείτε μια “Ειδοποίηση COVID-19”, η οποία εμφανίζει άρθρα ειδήσεων, πληροφορίες σχετικά με τον κοροναϊό.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947