Χακαρίστηκαν οι λογαριασμοί των Apple, Musk, Gates, Bezos στο Twitter και η λίστα δεν έχει τέλος!

Έγινε χαμός χθες το απόγευμα στο Twitter.

Κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι Elon Musk άρχισε να κάνει tweet μια προφανή απάτη για να δελεάσει τους πιστούς του bootlickers να στείλουν bitcoin σε ένα τυχαίο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αυτό συμβαίνει συνεχώς, αλλά το περίεργο για σήμερα ήταν ότι τα tweets προέρχονταν από τον επαληθευμένο λογαριασμό του Musk . Και σχεδόν πανομοιότυπα tweets προέρχονταν από τους λογαριασμούς των Bill Gates, Jeff Bezos, Kanye West, Joe Biden, Μπαράκ Ομπάμα, Warren Buffett, κάθε σημαντική ανταλλαγή κρυπτογράφησης και η λίστα δεν έχει σταματημό!

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο Hack στην ιστορία του Twitter, είπε ένας εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου στο Gizmodo και δήλωσε ότι γνωρίζει την κατάσταση και θα εκδώσει μια δήλωση σύντομα.

Οι χάκερ φαίνεται να χρησιμοποιούν έναν αριθμό διαφορετικών πορτοφολιών, αλλά η διεύθυνση που χρησιμοποιείται σε tweets από τους Musk και Gates έχει λάβει μέχρι στιγμής bitcoin αξίας 59.000 δολαρίων.

Τώρα από ότι φαίνεται τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λιγάκι αφού για παράδειγμα η Apple, επέστρεψε στο συνηθισμένο της πρότυπο να έχει μηδενικά tweets στο λογαριασμό της ενώ έκανε tweet την απάτη λίγο πριν.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970