29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi: Ξεκινάει η μαζική παραγωγής της τεχνολογίας Super Charge Turbo στα 100W

1 min read
Xiaomi Super Charge Turbo 100W1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ακούμε εδώ και μήνες διάφορες φήμες σχετικά με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 100W της Xiaomi.

Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο, ένας από τους υπεύθυνους της εταιρείας μας  μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, για να κάνει αυτό το έργο πραγματικότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με νεώτερες πληροφορίες, η Xiaomi έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, και τώρα έχει ήδη εισέλθει στη μαζική παραγωγή

Το Hardware (Board) που απαιτείται για τη γρήγορη φόρτιση των 100W της Xiaomi, το οποίο θα μπορούσε να ονομαστεί Super Charge Turbo, έχει εισέλθει τώρα σε μαζική παραγωγή στα εργοστάσια της Foxconn από τον περασμένο μήνα, και αν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρείας, η Xiaomi θα μας παρουσιάσει αυτή τη νέα τεχνολογία από τον επόμενο μήνα.

xiaomi 100w super charge turbo4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όπως αναφέρει ο γνωστός leakster “Digital Chat Station” σε ανάρτησή του στο Weibo, η Xiaomi εργάζεται για να μας παρουσιάσει και μία παράλογα γρήγορη ασύρματη φόρτιση, χωρίς ωστόσο να μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Mi Charge Turbo Wireless Charging | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επειδή όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, είναι σχεδόν βέβαιο πως τον επόμενο μήνα η Xiaomi θα μας παρουσιάσει μία νέα ναυαρχίδα, που θα ενσωματώνει αυτές τις νέες τεχνολογίες γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα