Διαθέσιμο για λήψη το iOS 14 beta

Έχουμε σήμερα για όλους εσάς τους τολμηρούς και τους ψαγμενους διαθέσιμες από την Apple τις πρώτες δημόσιες εκδόσεις beta για iOS 14 και iPadOS 14 μέσω της διαδικασίας εγγραφής προγράμματος beta.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε τις επερχόμενες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος στο smartphone ή το tablet σας, μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple Beta για να εγγράψετε τη συσκευή σας και στη συνέχεια να λάβετε την πρώτη επίσημη beta έκδοση του iOS 14 ή του iPadOS 14.

Μέχρι πρότινος, υπήρχαν διαθέσιμες δύο betas για προγραμματιστές, μια που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την επίσημη έκδοση των δύο εκδόσεων OS στο WwDC και η δεύτερη που κυκλοφόρησε χθες.

Όπως γίνεται συνήθως με τις πρώτες εκδόσεις beta, δεν σας το συνιστούμε να τις χρησιμοποιείτε στην κύρια σας συσκευή διότι πολύ απλά ακόμα αυτές οι εκδόσεις είναι ασταθείς και ενδέχεται να εμφανιστούν σφάλματα και γενικά να σας δυσκολεψουν τη ζωή.

Πάντως αν είστε fun της Apple και έχετε χέρια σας ένα iPhone ή ένα iPad φέρω έχετε τίποτα να χάσετε!

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967