Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 12: Τελικά μπορεί να κυκλοφορήσει με γρήγορο φόρτιση 20 watt στη συσκευασία

1 min read
Apple 2W charger feat. | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone στην αγορά, η Apple παραδίδει τα smartphone της με έναν ελάχιστο προσαρμογέα φόρτισης 5W. 

Πέρυσι, είδαμε την εταιρεία να αποστέλλει το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max με φορτιστή 18W στο κουτί. Ωστόσο, όλα τα άλλα iPhone εξακολουθούν να συνοδεύονται από τον περίφημο φορτιστή των 5W. Τώρα, οι πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με τη φετινή σειρά iPhone 12.

iphone 12 concept 3 e15922408163851 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με μια νέα πηγή στο Weibo , η Apple θα μπορούσε τελικά να παραδώσει και τα τέσσερα μοντέλα iPhone με έναν γρήγορο προσαρμογέα φόρτισης 20W .

Αυτή η κίνηση της Apple, πραγματικά, θα έχει νόημα καθώς όλοι οι ανταγωνιστές της στέλνουν τις συσκευές τους με έναν γρήγορο φορτιστή στο κουτί, ενώ η Apple, από την άλλη πλευρά, αποστέλλει προς το παρόν συσκευές χαμηλού επιπέδου όπως το iPhone XR, το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro με τον «αργό φορτιστή» 5W.

Τώρα, παρόλο που το iPhone X και τα νεότερα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά τον γρήγορο φορτιστή USB-C 18W  για να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη λειτουργία. 

Ωστόσο, εάν αυτή η αναφορά καταλήξει να είναι αληθινή, οι χρήστες μπορούν τελικά να φορτίζουν γρήγορα όλα τα μοντέλα iPhone 12 αμέσως.

Λοιπόν, τι λέτε τελικά να κάνει η Apple ; γιατί έχουμε μπερδευτεί τώρα τελευταία με αυτό το θέμα του φορτιστή.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα