Το Chrome σε Android σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις με ένα μόνο πάτημα

Το Google Chrome σε Android σας επιτρέπει τώρα να αναζητήσετε γρήγορα τον ορισμό μιας λέξης με ένα μόνο πάτημα στη λέξη χωρίς να βγείτε από την τρέχουσα καρτέλα.

Εντοπίστηκε από το Android Police και η συγκεκριμένη λειτουργία άρχισε να κυκλοφορεί στο σταθερό κανάλι του Chrome στο Android ενώ όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα αποκτήσαμε πρόσβαση με την έκδοση Chrome 83.0.4103.106.

Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αναζητήσετε ορισμούς λέξεων στην ιστοσελίδα . Όταν πατήσετε μια λέξη, θα εμφανιστεί μια γραμμή στο κάτω μέρος της σελίδας. Μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα με τη βοήθεια μιας σημαίας Chrome που ονομάζεται “Cotextual Search definitions” . Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το “chrome://flags”, αναζητήστε τους “Cotextual Search definitions“, ενεργοποιήστε και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης.

Σύμφωνα με την αναφορά, η λειτουργία δεν φαίνεται να περιορίζεται στο Chrome. Μία από τις πηγές του Android Police ισχυρίζεται ότι έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία στο Brave Browser, το οποίο βασίζεται στο Chromium. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να δούμε αυτήν τη λειτουργία σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium σε Android.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947