29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Chrome σε Android σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις με ένα μόνο πάτημα

1 min read
chrome generic hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Google Chrome σε Android σας επιτρέπει τώρα να αναζητήσετε γρήγορα τον ορισμό μιας λέξης με ένα μόνο πάτημα στη λέξη χωρίς να βγείτε από την τρέχουσα καρτέλα.

Εντοπίστηκε από το Android Police και η συγκεκριμένη λειτουργία άρχισε να κυκλοφορεί στο σταθερό κανάλι του Chrome στο Android ενώ όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα αποκτήσαμε πρόσβαση με την έκδοση Chrome 83.0.4103.106.

Screenshot 2020 06 25 00 19 29 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αναζητήσετε ορισμούς λέξεων στην ιστοσελίδα . Όταν πατήσετε μια λέξη, θα εμφανιστεί μια γραμμή στο κάτω μέρος της σελίδας. Μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Screenshot 2020 06 25 00 21 20 10 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα με τη βοήθεια μιας σημαίας Chrome που ονομάζεται “Cotextual Search definitions” . Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το “chrome://flags”, αναζητήστε τους “Cotextual Search definitions“, ενεργοποιήστε και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης.

Screenshot 2020 06 25 00 27 39 25 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με την αναφορά, η λειτουργία δεν φαίνεται να περιορίζεται στο Chrome. Μία από τις πηγές του Android Police ισχυρίζεται ότι έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία στο Brave Browser, το οποίο βασίζεται στο Chromium. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να δούμε αυτήν τη λειτουργία σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium σε Android.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα