Το TP-LINK Tapo P100 είναι μία έξυπνη πρίζα με Wi-Fi και φωνητικό βοηθό

Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει με μια απλή πρίζα, αλλά οι δυνατότητες της Tapo P100 είναι εντυπωσιακές

Η έξυπνη πρίζα Tapo P100 της TP-LINK μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να συμβάλει τόσο στη καθημερινότητά σας, όσο και στην ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού σας όσο λείπετε.

Τηλεχειρισμός εξ αποστάσεως

Καταρχήν, με την εφαρμογή Tapo app και τη δυνατότητα Wi-Fi, μπορείτε να ελέγχετε με το κινητό σας τηλέφωνο την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της πρίζας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και κατ’ επέκταση τη λειτουργία όποιων συσκευών τροφοδοτούνται.

Όταν λείπετε

Επίσης, με τη λειτουργία Away Mode, μπορούν να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται κάποιες συσκευές σε διαφορετικές ώρες, προκειμένου να δίνεται η αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι. Για παράδειγμα, η ενεργοποίηση κάποιου φωτιστικού που θα φαίνεται απ’ έξω, είναι πολύ πιθανό να αποτρέψει κακόβουλες ενέργειες.

Φωνητικές εντολές

Η συμβατότητα με τους φωνητικούς βοηθούς Amazon Alexa και Google Assistant, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε συσκευές απλά με μια φωνητική εντολή, όπως πχ η ενεργοποίηση του ανεμιστήρα το καλοκαίρι, κάποιου φωτιστικού, του ραδιοφώνου και πολλών άλλων.

Προγραμματισμός

Με την εφαρμογή Tapo app, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη λειτουργία κάποιων συσκευών, όπως πχ να θέσετε χρονοδιακόπτες για τις όποιες τροφοδοτούμενες συσκευές.

Εύκολη και άμεση χρήση

Η έξυπνη πρίζα Tapo P100 δεν απαιτεί κάποιο hub προκειμένου να λειτουργήσει με διασύνδεση, έτσι μπορείτε να την ρυθμίσετε εύκολα και άμεσα μόνο με την εφαρμογή Tapo app.

Info: https://www.tp-link.com/gr

πηγή: https://www.iptvsat.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967