28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το TP-LINK Tapo P100 είναι μία έξυπνη πρίζα με Wi-Fi και φωνητικό βοηθό

1 min read
tplink tapo p100 eu2 web1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει με μια απλή πρίζα, αλλά οι δυνατότητες της Tapo P100 είναι εντυπωσιακές

Η έξυπνη πρίζα Tapo P100 της TP-LINK μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να συμβάλει τόσο στη καθημερινότητά σας, όσο και στην ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού σας όσο λείπετε.

Τηλεχειρισμός εξ αποστάσεως

Καταρχήν, με την εφαρμογή Tapo app και τη δυνατότητα Wi-Fi, μπορείτε να ελέγχετε με το κινητό σας τηλέφωνο την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της πρίζας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και κατ’ επέκταση τη λειτουργία όποιων συσκευών τροφοδοτούνται.

Όταν λείπετε

Επίσης, με τη λειτουργία Away Mode, μπορούν να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται κάποιες συσκευές σε διαφορετικές ώρες, προκειμένου να δίνεται η αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι. Για παράδειγμα, η ενεργοποίηση κάποιου φωτιστικού που θα φαίνεται απ’ έξω, είναι πολύ πιθανό να αποτρέψει κακόβουλες ενέργειες.

Φωνητικές εντολές

Η συμβατότητα με τους φωνητικούς βοηθούς Amazon Alexa και Google Assistant, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε συσκευές απλά με μια φωνητική εντολή, όπως πχ η ενεργοποίηση του ανεμιστήρα το καλοκαίρι, κάποιου φωτιστικού, του ραδιοφώνου και πολλών άλλων.

Προγραμματισμός

Με την εφαρμογή Tapo app, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη λειτουργία κάποιων συσκευών, όπως πχ να θέσετε χρονοδιακόπτες για τις όποιες τροφοδοτούμενες συσκευές.

Εύκολη και άμεση χρήση

Η έξυπνη πρίζα Tapo P100 δεν απαιτεί κάποιο hub προκειμένου να λειτουργήσει με διασύνδεση, έτσι μπορείτε να την ρυθμίσετε εύκολα και άμεσα μόνο με την εφαρμογή Tapo app.

Info: https://www.tp-link.com/gr

πηγή: https://www.iptvsat.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα