26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple ενδέχεται να μετονομάσει το iOS σε iPhoneOS και το iPhone σε Apple Phone

1 min read
iPhoneOS 1321 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το iOS της Apple, το θρυλικό λειτουργικό σύστημα για iPhone θεωρείται συχνά το ιερό δισκοπότηρο των smartphones.

Είναι σταθερό, είναι ασφαλές, ρολάρει υπέροχα και η Apple καταφέρνει να διανέμει την πιο πρόσφατη έκδοση σε πολλές από τις συσκευές της νέες και παλιές.

Στο φως τώρα της δημοσιότητας έρχεται ίσως μία πληροφορία που αν αληθεύει τότε ίσως να είναι η μεγαλύτερη αναθεώρηση του λειτουργικού συστήματος του iPhone, η πληροφορία λοιπόν αναφέρει το η Apple ενδέχεται να μετονομάσει το iOS σε iPhoneOS και το iPhone σε Apple Phone.

Πέρυσι, η Apple αποκάλυψε το iPadOS. Αντί να παρέχει μια νέα έκδοση iOS για τη σειρά iPad της, η εταιρεία δημιούργησε έναν ξεχωριστό κλάδο του λογισμικού της που εστιάζει σε tablet – iPadOS. Το Apple Watch έχει ήδη το WatchOS, το Mac διαθέτει το macOS και τώρα, μια διαρροή επισημαίνει ότι η Apple θα μετονομάσει το λειτουργικό της σύστημα για τα κινητά σε iPhoneOS.

Η Apple θέλει να συνδέσει άμεσα την εικόνα των εκδόσεων λογισμικού της με το προϊόν στο οποίο επικεντρώνονται αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν αξιόπιστο leaker, τον Jon Prosser. Είναι πολύ εξοικειωμένος με τις πληροφορίες που σχετίζονται με την Apple. Επιπλέον, ο Max Weinbach του XDA-Developer υποστήριξε περαιτέρω την αξιοπιστία αυτών των ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον Weinbach, έλαβε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι η Apple θα μετονομάσει το iOS σε iPhoneOS. Ο XDA-Developer δήλωσε ότι το email ανέφερε ακόμη και ότι το iPhone θα μετονομαστεί σε Apple Phone.


Εντάξει, αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή και δεν είμαστε σίγουροι για αυτό. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, η Apple θα μετονομάσει το smartphone της σε Apple Phone; Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να το αποκαλούν iPhone, ανεξάρτητα από το τι λέει η Apple, οπότε, στην τελική μια τέτοια αλλαγή δεν έχει νόημα.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα