20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Lenovo βάζει Linux στους υπολογιστές της

1 min read
linux thinkpad p53 ubuntu1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ναι καλά ακούσατε, η Lenovo η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις προωπικών υπολογιστών, είτε επιτραπέζιων είτε φορητών, κάνει το μεγάλο βήμα και αποφασίζει να ενσωματώσει το λειτουργικό σύστημα Linux σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Αυτός ο έρωτας όμως δεν είναι κάτω τωρινό, αφού από παλαιότερα υπήρχε το σχετικό φλερτ της Lenovo με το Linux, όμως τώρα η εταιρεία κάνει το επόμενο βήμα και επισημοποιεί τη σχέση της ενσωματώνοντας το σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της σειράς των προϊόντων της.

Ξεκινώντας αυτόν τον μήνα θα αρχίσει να πιστοποιεί τους υπολογιστές της σειράς P ThinkPad και ThinkStation με το νέο λειτουργικό σύστημα. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να διαμορφώσετε αυτές τις συσκευές με τις εταιρικές εκδόσεις Linux Red Hat και Ubuntu.

Ως μέρος της διαδικασίας, η Lenovo θα παρέχει πλήρη υποστήριξη Web Support για αυτούς τους υπολογιστές, καθώς και συμβουλές διαμόρφωσης ενώ θα δημιουργήσει και ένα ειδικό φόρουμ Linux όπου θα μπορούν να επευθύνονται οι πελάτες για τυχόν απορίες και προβλήματα.

Για να είμαστε σαφείς και να το ξεκαθαρίσουμε πρέπει να σας πούμε ότι η Lenovo δεν θα έχει το Linux ως μία επιλογή, αλλά ο υπολογιστής που θα αγοράσετε, δείτε από εδώ τη λίστα, θα έχει μόνο Linux φορτωμένα, ξεχάστε Windows και τα υπόλοιπα.

Η Lenovo ωστόσο δεν είναι ο πρώτος κύριος κατασκευαστής υπολογιστών που ενσωματώνει το Linux σε μία ευρεία γκάμα των προϊόντων της. Τα τελευταία χρόνια μεγάλοι παίχτες όπως, η Dell έχει κυκλοφορήσει υπολογιστές “Developer Edition” με τα Linux προεγκατεστημένα.

Ευκαιρία λοιπόν να αλλάξετε και να δοκιμάσετε και εσείς τα Linux τα οποία πιστέψτε μας δεν θα σας απογοητεύσουν.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα