23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι χάρτες TomTom βασικός πάροχος δεδομένων των Bing Maps

1 min read
Microsoft Tom Tom1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι χάρτες Bing υποστηρίζονται από πολλούς παρόχους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων και του TomTom και των OpenStreetMaps.

Το 2016, η TomTom ανακοίνωσε για πρώτη  φορά συνεργασία με τη Microsoft για παροχή υπηρεσιών βάσει τοποθεσίας σε εταιρικό επίπεδο βασισμένο στο Azure και μόλις πέρυσι, η Microsoft ανακοίνωσε μια διευρυμένη συνεργασία με την TomTom για τη μεταφορά χαρτών και δεδομένων κίνησης της TomTom σε όλες τις υπηρεσίες cloud της Microsoft.

Σήμερα λοιπόν η Microsoft ανακοίνωσε λοιπόν ότι οι Χάρτες Bing θα χρησιμοποιούν τους χάρτες TomTom ως βασικό πάροχο για δεδομένα χάρτη για όλες τις περιοχές σε όλο τον κόσμο, εκτός από την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Προηγουμένως, η Microsoft χρησιμοποιούσε τα βασικά δεδομένα χάρτη από την υπηρεσία HERE για αυτές τις περιοχές.

Η Microsoft ξεκίνησε σταδιακά να κυκλοφορεί τα νέα δεδομένα χάρτη της υπηρεσίας TomTom στους χρήστες του Bing.com από τον Μάρτιο του 2020 ενώ από σήμερα, η Microsoft μεταφέρει όλα τα δεδομένα στην πλατφόρμα χαρτών Bing. Κατά τους επόμενους μήνες, όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας Χαρτών Bing θα μεταφερθούν αυτόματα στα δεδομένα χαρτογράφησης της TomTom.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα