26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ακριβότερο το κόστος παραγωγής των παινίδιων του PS5

1 min read
9CA72E16 7D11 4966 AD64 1946F889BA6F1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καθώς κάθε επόμενη γενιά παιχνιδιών ζητά από τους προγραμματιστές παιχνιδιών να δημιουργούν ολοένα και πιο φιλόδοξους και πιο αληθοφανείς τίτλους, τότε το κόστος των παιχνιδιών του PS5 αναμένεται να είναι πιο μεγάλο και από τους ίδιους τους προγραμματιστές. 

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο GamesIndustry, ο Ryan εξήγησε ότι το κόστος παραγωγής για τα παιχνίδια του PS5 πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι προγραμματιστές πιέζουν για όλο και πιο ρεαλιστικά γραφικά.

«Νομίζω, στο βαθμό που η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στα γραφικά των παιχνιδιών να γίνουν πιο ενδιαφέροντα και να μοιάζουν ολοένα και πιο αληθοφανή τότε ναι πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση των προϋπολογισμών ανάπτυξης των παιχνιδιών », δήλωσε ο CEO της Sony στο GamesIndustry .

Όσον αφορά την τιμή της ίδιας της κονσόλας PlayStation 5, η Sony δήλωσε ότι στοχεύει να δώσει στους παίκτες την «καλύτερη τιμή» και όχι απαραίτητα την «χαμηλότερη τιμή» . Παρ ‘όλα αυτά, οι του κλάδου ισχυρίζονται ότι η εταιρεία αγωνίζεται να αποφασίσει την τιμή λιανικής της κονσόλας και αντ’ αυτού υποτίθεται ότι περιμένει την αποκάλυψη της Microsoft για την τιμή Xbox Series X και η Microsoft κάνει το ίδιο .

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα