Ακριβότερο το κόστος παραγωγής των παινίδιων του PS5

Καθώς κάθε επόμενη γενιά παιχνιδιών ζητά από τους προγραμματιστές παιχνιδιών να δημιουργούν ολοένα και πιο φιλόδοξους και πιο αληθοφανείς τίτλους, τότε το κόστος των παιχνιδιών του PS5 αναμένεται να είναι πιο μεγάλο και από τους ίδιους τους προγραμματιστές. 

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο GamesIndustry, ο Ryan εξήγησε ότι το κόστος παραγωγής για τα παιχνίδια του PS5 πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι προγραμματιστές πιέζουν για όλο και πιο ρεαλιστικά γραφικά.

«Νομίζω, στο βαθμό που η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στα γραφικά των παιχνιδιών να γίνουν πιο ενδιαφέροντα και να μοιάζουν ολοένα και πιο αληθοφανή τότε ναι πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση των προϋπολογισμών ανάπτυξης των παιχνιδιών », δήλωσε ο CEO της Sony στο GamesIndustry .

Όσον αφορά την τιμή της ίδιας της κονσόλας PlayStation 5, η Sony δήλωσε ότι στοχεύει να δώσει στους παίκτες την «καλύτερη τιμή» και όχι απαραίτητα την «χαμηλότερη τιμή» . Παρ ‘όλα αυτά, οι του κλάδου ισχυρίζονται ότι η εταιρεία αγωνίζεται να αποφασίσει την τιμή λιανικής της κονσόλας και αντ’ αυτού υποτίθεται ότι περιμένει την αποκάλυψη της Microsoft για την τιμή Xbox Series X και η Microsoft κάνει το ίδιο .

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950