ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση Windows 10 2004 διαβάστε εδώ!

Η Microsoft έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί τη νέα έκδοση των Windows 10 Μαΐου 2020 γνωστή και ως Windows 10 2004, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό βελτιώσεων, αλλά όπως κάθε νέα έκδοση φέρνει επίσης και ένα μεγάλο αριθμό σφαλμάτων και προβλημάτων.

Τα Windows 10, έκδοση 2004, είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη και εγκατάσταση από τους χρήστες με Windows 10 1903 και 1909 μέσω του Windows Update.

Όμως προτού κάνετε οτιδήποτε και πριν τα εγκαταστήσετε καλόν είναι να ρίξετε μία ματιά εδω στον επίσημο ιστότοπο της Microsoft καθώς υπάρχουν αναφορές ότι η νέα ενημέρωση δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Αν προσέξετε τα περισσότερα είναι υπό διερεύνηση, που σημάνει πολύ απλά ότι ακόμη “την ψάχνουνε”.

Σας είχαμε αναλύσει παλαιότερα τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η νέα έκδοση των Windows τα οποία φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όμως επειδή γίνεται ένας ψιλοχαμούλης πραγματικά πρέπει να διαβάσετε λίγο προτού αποφασίσετε να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση των Windows ή να το αφήσετε για λίγο καιρό έως ότου επιλυθούν κάποια από αυτά.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947