20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Samurai Shodown NeoGeo Collection έρχεται δωρεάν στο Epic Games Store

1 min read
Samurai Shodown Neogeo Collection Announcement1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η συλλογή περιέχει επτά games  και θα μπορείτε να τα κρατήσετε μόνιμα στο PC σας.

Στο νέο τρέιλερ του Samurai Shodown NeoGeo Collection, αποκαλύπτεται ότι η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Ένας από τους επτά τίτλους που συμπεριλαμβάνονται στην επερχόμενη συλλογή για PC, PS4 και Switch, είναι το Samurai Shodown V Perfect, μία αναβαθμισμένη έκδοση του τελευταίο Neo Geo με επιπρόσθετο περιεχόμενο. Η συλλογή είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία, όμως ακυρώθηκε παρά το ότι είχε ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Πλέον θα διατεθεί στο κοινό και μπορείτε να πάρετε μία γεύση παρακάτω.

Τα επτά video games της συλλογής:
• Samurai Shodown (1993)
• Samurai Shodown II
• Samurai Shodown III
• Samurai Shodown IV: Amakusa’s Revenge
• Samurai Shodown V
• Samurai Shodown V Special
• Samurai Shodown V Perfect

Κάθε τίτλος έχει ανανεωθεί για online πρόσβαση, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ranked και casual matches. Ένα νέο meuseum mode έχει προστεθεί επίσης και περιέχει conept art, αρχεία σχεδιασμού και συνεντεύξεις με τους developers. Επίσης περιέχει έναν music player, μέσω του οποίο θα μπορείτε να ακούσετε τα περισσότερα από 200 κομμάτια της σειράς.

Το Samurai Shodown NeoGeo Collection θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store στις 11 Ιουνίου, με την δυνατότητα να κατεβάσετε και να το κρατήσετε μόνιμα στο PC σας εντελώς δωρεάν, μέχρι τις 18 Ιουνίου, όταν δηλαδή θα κυκλοφορήσει και στο Steam. Αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και στα PlayStation Store και Nintendo Eshop και Xbox στις 28 Ιουλίου. Η τιμή του ανέρχεται στα 40 ευρώ.

πηγή: gameworld.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα