Ο Microsoft Edge μπορεί τώρα να συγχρονίσει τις επεκτάσεις σας σε όλες τις συσκευές

Η Microsoft άρχισε σήμερα να κυκλοφορεί μια ενημέρωση στο Edge η οποία φέρνει ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να λείπει από οποιονδήποτε browser, τη δυνατότητα συγχρονισμού των ρυθμίσεων και των επεκτάσεων σε όλες τις συσκευές.

Η ενημέρωση v83.0.478.37 του προγράμματος περιήγησης φέρνει αυτό το νέο χαρακτηριστικό σε λειτουργία και σε κάθε νέα εγκατάσταση του Edge, πολύ χρήσιμο ιδίως εάν χειρίζεστε πολλές συσκευές στις οποίες τον χρησιμοποιείτε.

Η ενημέρωση φέρνει επίσης ορισμένες νέες βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας των Συλλογών – Collections στο Edge καθώς τώρα μπορείτε πλέον να μεταφέρετε και να αποθηκεύσετε περιεχόμενο σε μια συλλογή .

Η ενημέρωση παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέγουν ποια cookies επιθυμούν να διαγράψουν όταν ο Edge είναι κλειστός, έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε σε ποιους ιστότοπους επιθυμείτε να είναι κρατημένα τυχόν στοιχεί εισόδου ή οτιδήποτε άλλο.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950