26 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

IFA 2020: Θα πραγματοποιηθεί 3-5 Σεπτεμβρίου με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων

1 min read
IFA 2020 Set to Take Place as an Invite Only Physical Event1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η έκθεση τεχνολογίας IFA 2020 θα πραγματοποιηθεί τελικά από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου όμως με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων , ακολουθώντας όλους τους περιορισμούς που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Οι διοργανωτές είχαν προηγουμένως ανακοινώσει ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε μια «καινοτόμο ιδέα σχεδιασμένη για πρωτόγνωρες καταστάσεις».

Ενώ όλοι περίμεναν ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά , όπως το Microsoft Build 2020 , η IFA είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός και θα πραγματοποιηθεί ως φυσικό γεγονός από τότε που η πανδημία άλλαξε τη ζωή μας.

Θα υπάρξουν συνολικά τέσσερις ανεξάρτητες εκδηλώσεις ενώ ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε 1.000 άτομα ανά ημέρα.

Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος είναι οι παρακάτω:

  • Global Press Conference
  • IFA NEXT meets IFA SHIFT Mobility
  • Global Markets
  • Business, Retail & Meeting Lounges

Η IFA συνεργάστηκε με τις αρχές δημόσιας υγείας στη Γερμανία για να αποφασίσει την ιδέα της φετινής διοργάνωσης και αναμφίβολα αυτό το βήμα είναι η διασφάλιση κοινωνικής απόστασης, ελέγχου πλήθους και δημόσιας υγιεινής. Οι διοργανωτές ανέφεραν επίσης ότι θα υπάρξουν «εικονικές εκδηλώσεις» στο IFA Berlin.

Ανακοινώνοντας τη νέα ιδέα, ο Jens Heithecker, Γενικός Διευθυντής της IFA Berlin, δήλωσε:

«Μετά από όλες τις ακυρώσεις εκδηλώσεων κατά τους τελευταίους μήνες, η βιομηχανία μας χρειάζεται επειγόντως μια πλατφόρμα όπου μπορεί να επιδείξει την καινοτομία της και να ανακάμψει. Η ανάκαμψη της βιομηχανίας μας ξεκινά εδώ στην IFA Berlin. “

Σύμφωνα με τον Heithecker, στις εικονικές εκδηλώσεις έλειπε η «αμεσότητα και η ανθρώπινη επαφή κάτι για την IFA Berlin και όχι μόνο είναι τόσο απίστευτα χρήσιμο» .

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα