22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σκοπεύετε να αγοράσετε τηλεόραση; Η AR της Sony σας λύνει τα χέρια

1 min read
envision ar Sony | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πόσοι από εσάς σπάτε το κεφάλι σας όταν είναι να αγοράσετε μία νέα τηλεόραση;

Πόσες φορές δεν έχουμε πάρει τη μεζούρα ή το μέτρο και μετράμε και ξαναμετράμε για να δούμε εάν τελικά η νέα τηλεόραση που σκοπεύουμε να αγοράσουμε θα ταιριάξει απόλυτα στην απόσταση και γενικά στο μέγεθος με το καθιστικό μας ή την κρεβατοκάμαρα μας ή οπουδήποτε θέλουμε να την τοποθετήσουμε.

Ε λοιπόν η Sony σας έχει τη λύση, με την AR εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Envision TV AR για Android και iOS σας υπόσχεται να σας δείξει πώς θα ταιριάξει η νέα σας τηλεόραση στον χώρο σας.

envision ar Sony2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αφού επιλέξετε ένα μοντέλο τηλεόρασης πρέπει απλώς με την κάμερα του κινητού σας να στοχεύσετε που πρόκειται να την τοποθετήσετε για να δείτε πόσο καλά ταιριάζει, είτε στον τοίχο ή και σε μία βάση.

Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι στη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε μόνο μοντέλα της Sony (εμ αφού της Sony είναι η εφαρμογή) όμως ένα έχετε ήδη αποφασίσει ότι η επόμενη τηλεόραση σας θα είναι Sony τότε δεν χάνετε τίποτα από το να κάνετε μία προσπάθεια και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σαλόνι σας η γενικά τον χώρο σας.

TIP! Eάν ο διαθέσιμος χώρος σας είναι πολύ περιορισμένος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σαν ένα μπούσουλα (εάν θέλετε να πάτε σε άλλη μάρκα) έχοντας ως πρόχειρο σημείο αναφοράς το μέγεθος της τηλεόρασης. 😉

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα