20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 12 Flip Το πιο τέλειο concept αναδιπλούμενο κινητό που έχουμε δει μέχρι τώρα

1 min read
iphone 12 flip concept1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι σχεδόν απίθανο η Apple είναι απίθανο να κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο σύντομα και ιδίως κάτι σαν το Galaxy Z Flip της Samsung, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πώς θα μοιάζει ένα iPhone 12 με Galaxy Z Flip-like form factor και μια αναδιπλούμενη οθόνη.

Ο δημιουργός iOS Beta οραματίστηκε το iPhone 12 Flip και γιατί όχι αφού όλοι μας κάνουμε όνειρα, μία concept συσκευή με διάταξη κάμερας που πιθανότατα θα έχει το επερχόμενο iPhone 12 και σχεδιασμό όπως αυτός του Galaxy Z Flip και το όνομα του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από iPhone 12 Flip.

Επηρεασμένος θα λέγαμε αρκετά από το Galaxy Z Flip έτσι και στο iPhone 12 Flip η εξωτερική του μισή αναδιπλούμενη οθόνη χρησιμοποιείται για γρήγορο έλεγχο των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων, των εισερχόμενων κλήσεων και άλλων.

Η σύσκευη πλήρως ανοιγόμενη έχει διαγώνιο 6,7 ιντσών καθώς και ένα dewdrop notch για selfies ενώ στο πίσω μέρος τετραπλή διάταξη κάμερας και τον σαρωτή LiDAR μία τεχνολογία με την οποία το κινητό θα είναι σε θέση να εστιάζει πολύ γρηγορότερα ενώ βελτιώνει και την ακρίβεια των φωτογραφιών κατά τη λειτουργία Πορτρέτου.

Βέβαια αυτά όλα που σας λέμε είναι αποκυήματα της φαντασίας και είναι απίθανο να δουν ποτέ το φως της ημέρας όμως πραγματικά αξίζει αν δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε για το τι ακριβώς μιλάμε.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα