29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Realme αναμένεται να λανσάρει 8 νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ενός Smartphone, ασύρματα ακουστικά και πολλά άλλα στις 25 Μαΐου

1 min read
new upcoming Realme phone1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Realme άρχισε να τα teasers για την κυκλοφορία ενός gaming smartphone και πολλών άλλων στο τέλος του μήνα. 

Τώρα, ο κινεζικός γίγαντας μας έδωσε μια ματιά σε αυτό το επερχόμενο smartphone και επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου. Όμως αυτό δεν φαίνεται να είναι το μόνο προϊόν που θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα καθώς η Realme μας προϊδεάζει για 8 συνολικά προϊόντα τα οποία αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο σε μία online εκδήλωση στην Κίνα αργότερα αυτό το μήνα.

Μεταξύ των 8 προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν στις 25 Μαΐου σύμφωνα με τη διαρροή στο Weibo, η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει το Realme Watch smartwatch και το Realme TV.

Οι πρόσφατες διαρροές του Realme Watch δείχνουν ότι θα διαθέτει οθόνη αφής TFT LCD 1,4 ιντσών με ανάλυση 320 X 320 pixels. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μια μπαταρία χωρητικότητας 160mAh, πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και σύνδεσημέσω Bluetooth 5.0. Ωστόσο, δεν θα τρέχει το Google Wear OS, αντίθετα, θα έχει ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Όλα αυτά τα προϊόντα θα πρέπει να φτάσουν στην Ινδία τις επόμενες εβδομάδες, καθώς περιλαμβάνονται επίσης στον ιστότοπο της εταιρείας στην Ινδία.

Realme launch teaser | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Realme CMO Xu Qi Chase αποκάλυψε ένα από τα προϊόντα στο Weibo θα είανι ένα ολοκαίνουργιο smartphone, με την ονομασία «Blade Runner». Η εικόνα δείχνει το smartphone από πίσω, αποκαλύπτοντας μια ρύθμιση τετραπλής κάμερας και μια επιλογή γκρι χρώματος. Πρόσθετες αφίσες του teaser υποδηλώνουν ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσης νέα πραγματικά ασύρματα ακουστικά, πιθανώς τα φημολογούμενα Realme Buds Neo και ένα power bank. Δεν είναι σαφές αν η ονομασία του τηλεφώνου θα είναι «Blade Runner» αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα μπορούσε να είναι ένα smartphone gaming ή μέρος της επερχόμενης σειράς Realme X3.

Realme Blade Runner | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με την εικόνα (φαίνεται παραπάνω), δεν υπάρχει οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος ή στο πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη έτσι πιθανόν η οθόνη να είναι AMOLED. Επιπλέον, το τηλέφωνο δεν διαθέτει υποδοχή ήχου 3,5 mm. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, το Realme X3 SuperZoom που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Realme India Madhav Sheth θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί στην ίδια εκδήλωση.

Το Realme X3 SuperZoom, μαζί με το Realme X3 και το Realme TV, εντοπίστηκε πρόσφατα στον επίσημο ιστότοπο της Realme India και φημολογείτα ότι θα φοράει το chipset Snapdragon 855 Plus του περασμένου έτους και προσφέρει ψηφιακό ζουμ 60x, κύρια κάμερα 108MP, ανανεωμένη νυχτερινή λειτουργία, μπαταρία 4.200 mAh , γρήγορη φόρτιση 30W και πολλά άλλα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα