19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme Buds Wireless Pro παίρνουν πιστοποίηση NCC στην Ταϊβάν

1 min read
realme logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια «Pro έκδοση» του ασύρματου ακουστικού Bluetooth που κυκλοφόρησε μερικούς μήνες πριν.

Θα ονομάζονται Realme Buds Wireless Pro και οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει στον ιστότοπο πιστοποίησης NCC της Ταϊβάν μοιάζουν με την premium έκδοση των αυθεντικών ασύρματων ακουστικών Buds με βελτιωμένη σχεδίαση και με καλυτερη μπαταρία.

Το πρωτότυπο ασύρματο Buds αν θυμάστε είχε μια θύρα Micro-USB και είχε σχέδιο λαιμού με μαγνητική σύζευξη ακουστικού. Φαίνεται ότι το ίδιο σχέδιο επαναλαμβάνεται εδώ .

Στις παρακάτω εικόνες φαίνεται και η κωδική ονομασία των earbuds RMA208 όπως επίσης το logo της Realme στο κέντρο του ακουστικού καθώς και η θύρα Type-C και από ότι δείχνουν τα πράγματα επιστρέφει ο συνδυασμός μαύρου και κίτρινου χρώματος στην έκδοση Realme Buds Wireless Pro.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως θα είναι η τελική έκδοση.

realme buds wireless pro1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, δεδομένου ότι η διαρροή πιστοποίησης έχει την ετικέτα Pro, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα συνοδεύεται από premium λειτουργίες όπως ταχύτερη φόρτιση μέσω της θύρας USB Type-C, βελτιωμένη ποιότητα ήχου με καλύτερα προγράμματα οδήγησης ήχου, ακύρωση θορύβου και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αναμένουμε λοιπόν να τα δούμε και στην πράξη λίαν συντόμως.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα