28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CloudFlare δωρεάν υπηρεσία DNS 1.1.1.1 για παιδιά

1 min read
BVTJsYU3BF7SjJMYNfg28S 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το CloudFlare ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία DNS 1.1.1.1 για οικογένειες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκλείσει το κακόβουλο λογισμικό και να αποτρέψει τα παιδιά να δουν περιεχόμενο ενηλίκων.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τις συσκευές σας να χρησιμοποιήσουν το DNS 1.1.1.2, σαν gateway προκειμένου να προστατευθείτε από ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό. Οι γονείς μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το DNS 1.1.1.3 για να προστατεύσουν τα παιδιά τους τόσο από το κακόβουλο λογισμικό όσο και από περιεχόμενο για ενήλικες.

Ενώ το 1.1.1.1 για οικογένειες κυκλοφόρησε με καλές προθέσεις, ωστόσο το φίλτρο του CloudFlare εμπόδιζε  τους χρήστες να επισκέπτονται συγκεκριμένους ιστότοπους LGBT και σεξουαλικής εκπαίδευσης, Πάντως το CloudFlare δήλωσε ότι θα το επιλύσει.

Εκτός από το 1.1.1.1 όμως για τις οικογένειες, το CloudFlare ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκινά την υπηρεσία WARP beta για macOS και Windows.

To WARP είναι η νέα υπηρεσία VPN η οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο iOS 1.1.1 και app Android 1.1.1.1 η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Wireguard το οποίο παρέχει πλήρη ανωνυμία και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των ISPs ενώ σε συνέχεια όλων αυτών  το CloudFlare αποκάλυψε επίσης ότι προγραμματίζει να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα-πελάτη WARP για Linux μόλις ολοκληρωθούν οι άλλες εκδόσεις υπολογιστών.

[Via]

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα