26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone που είχε πέσει σε λίμνη βάθους 4,3 μέτρων βρέθηκε μετά από δύο μήνες και δουλεύει κανονικότατα

1 min read
iPhone underwater feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα πρώτα iPhones με προστασία κατά σταζόντων υδάτων IP ήταν τα iPhone 7 και 7 Plus τα οποία είχαν προστασία IP67, ενώ τα τελευταία μοντέλα iPhone 11 και 11 Pro έχουν προστασία IP68.


Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 11 μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά και να είναι πλήρως λειτουργικό. Τα μοντέλα iPhone 11 Pro, ωστόσο, μπορούν να αντέξουν κάτω από 4 μέτρα για 30 λεπτά. Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα φαίνεται ότι η βαθμολογία IP είναι απλά ένας αριθμός.

Οι Lisa και Jacob Troyer επισκέφτηκαν την Disneyland αλλά για κακή τους τύχη τους έπεσε το νέο τους iPhone 11 μέσα στη λίμνη Seven Seas της Disney, μία λίμνη που βρίσκεται στο Disney World Resort στην Bay Lake της Φλώριδας και έχει βάθος 4,3 μέτρων.

Μετά τη ρίψη της συσκευής, το ζευγάρι ενημέρωσε τον αρμόδιο υπάλληλο της Disney και μετά από ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών οι δύτες που υπάρχουν γι αυτές τις περιπτώσεις κατάφεραν να βρουν και να ανασύρουν την συσκευή.recovered iPhone 11 disney1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όταν λοιπόν το ζευγάρι έλαβε το χαμένο iPhone διά αλληλογραφίας έμειναν άφωνοι καθώς είδαν ότι η συσκευή λειτουργούσε κανονικά όπως θα έπρεπε, εδώ να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο ιPhone είχε μόνο μία θήκη από σιλικόνη.

Πραγματικό εκπληκτικό ρεκόρ για το το iPhone 11 το οποίο βρισκόταν κάτω από 4,3 μέτρα νερού για δύο μήνες και εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Σίγουρα η Apple θα έχει να καυχιέται γι αυτό το περιστατικό.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα