Η Huawei παρουσίασε σήμερα το νέο αναδιπλούμενο κινητό της το Huawei Mate Xs

Το MWC μπορεί να έχει ακυρωθεί λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για το κοροναϊό, αλλά η Huawei συνεχίζει ακάθεκτη, ένα χρόνο μετά το Mate X ήρθε η ώρα για το νέο, ανανεωμένο και στιβαρό Mate Xs.


Η παρουσίαση έγινε σήμερα στην Βαρκελώνη (σε μία σχεδόν αδέιάτηση, σε μία εκδήλωση που είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό η Huawei, παράλληλα με το MWC 2020, παρόλο που ακυρώθηκε.

Η σχεδίαση μοιάζει σχεδόν με την αρχική έκδοση του τηλεφώνου και το μόνο μειονέκτημα που μπορούμε να πούμε είναι εκτός από την υψηλή τιμή της εν λόγω συσκευής είναι το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο παρά μόνο μία σχετικά μικρή παρτίδα στην Κίνα.

Όπως και η Samsung έτσι  και η Huawei επικεντρώνωται σε μεγάλο βαθμό στον μεντεσέ το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι και η Αχίλλειος πτέρνα των foldables.

Φαίνεται πολύ αξιόπιστη συσκευή και το καταλαβαίνεις μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι η οθόνη διπλώνει προς τα έξω, αφήνοντας την εκτεθειμένη αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα αφού το Huawei Mate Xs χρησιμοποιεί κράμα με βάση το ζιρκόνιο, το οποίο λέγεται ότι είναι κατά 30% πιο σκληρό από το τιτάνιο.

Επίσης, η τιμή σίγουρα θα προβληματίσει καθώς αναμένεται να είναι γύρω στα 2.700 δολάρια. Αυτή η εξαιρετικά φουσκωμένη τιμή σας προσφέρει μια οθόνη 6,6 ιντσών, 5G, μια μπαταρία 4.500 mAh, το τελευταίο chip της Kirin 990, 8GB μνήμης RAM και αποθήκευση 512GB.

techcrunch.com

 

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947