26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 9 / iPhone SE 2 ενδεχομένως να κυκλοφορήσουν φέτος στις 31 Μαρτίου

1 min read
iPhone se2 iPhone 9 render website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την έντονη φημολογία της προηγούμενης εβδομάδας τελικά από ότι φαίνεται η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του iPhone SE στις αρχές του 2020.


Σύμφωνα με το Γερμανικό site τεχνολογίας iPhone-Ticker, το νέο χαμηλού κόστους iPhone θα ανακοινωθεί επίσημα στις 31 Μαρτίου, σχεδόν τρεις μήνες πριν από την εκδήλωση WWDC που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η έκθεση υποστηρίζει επίσης ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει από την 3η Απριλίου, και η τιμή του αναμένεται στα 399 δολάρια. Πρόσφατες αναφορές δείχνουν επίσης ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει συνολικά έξι iPhones φέτος, συμπεριλαμβανομένων δύο χαμηλού κόστους συσκευές ως διαδόχους του iPhone SE.

Ενώ η τελευταία έκθεση δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τα ονόματα των επερχόμενων iPhones χαμηλού κόστους, προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ότι τουλάχιστον ένα από τα δύο μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά ως iPhone 9 αντί για iPhone SE 2. Η συσκευή φημολογείται ότι θα φοράει τον τελευταίο επεξεργαστή Bionic A13 της εταιρείας. Επίσης, θα έχει 3GB μνήμης RAM LPDDR4X και αποθήκευση μέχρι 128GB, αλλά δεν θα έχει 3D Touch.

Άλλες διαρροές επίσης υποδεικνύουν ότι η συσκευή θα έχει τον σχεδιασμό τύπου iPhone 8, αλλά με μια γυάλινη πλάτη όπως το iPhone 11 Pro.

Μπορεί επίσης να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και θα έχει μία κάμερα στο πίσω μέρος και φυσικά το κουμπί Home, ενδεχομένως, με ενσωματωμένο αναγνωριστικό ταυτότητας.

beebom

Δείτε επίσης

https://techlog.gr/2020/02/15/%ce%b7-apple-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα