20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Playstation 5: Επίσημη παρουσίαση στις 29 Φεβρουαρίου 2020 UPD 05-02-2020

1 min read
PS5 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον προηγούμενο μήνα στην έκθεση τεχνολογίας CES 2020 η Sony αποκάλυψε το λογότυπο του PlayStation 5 και τώρα πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι μπορεί μέσα στο μήνα να γίνει και η επίσημη αποκάλυψη της κονσόλας.


Ένα Πορτογαλικό blog τεχνολογίας με το όνομα ComboInfinito, ισχυρίζεται ότι η συσκευή μπορεί πράγματι να ανακοινωθεί σε ένα «PlayStation Meeting» στο δεύτερο 15νθήμερο του τρέχοντος μηνός.

Το blog υποστηρίζει επίσης ότι η Sony σκοπεύει να αποστείλει περίπου 2- 3 εκατομμυρία PS5 φέτος πριν αυξήσει την παραγωγή το επόμενο έτος. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι, ενώ προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η παρουσίαση θα μπορούσε να γίνει κατά το πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου, οι πρόσφατες διαρροές λένε άλλα.

Στην πραγματικότητα, μια έκθεση στα τέλη του προηγούμενου μήνα ισχυρίστηκε ότι η αίθουσα της Sony στη Νέα Υόρκη έχει κλείσει για τις 29 Φεβρουαρίου, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι η εταιρεία προσπαθεί να ανακοινώσει την κονσόλα παιχνιδιών της επόμενης γενιάς εκείνη την ημέρα.

Σχετικά τώρα με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, υπάρχει μία εικόνα που ανέβασε ένα χρήστης με το όνομα ‘John Titor’ στο ShashLeaks και δείχνει το UI της κονσόλας εμφανίζοντας μερικά από τα αναμενόμενα στοιχεία, όπως το PlayStation Store, το PlayStation Now, το Internet Browser και το εικονίδιο Capture Gallery, .

Screenshot 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επαληθεύσουμε κάποια από τις διαρροές που αναφέρθηκαν παραπάνω, ωστόσο, δεδομένου ότι το μόνο βέβαιο φαίνεται να είναι η 29 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της νέας κονσόλας της Sony δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, κοντός ψαλμός Αλληλούια που λέει και ο σοφός λαός μας .

beebom
UPD 05-02-2020

Φαίνονται να επιβεβαιώνονται οι φήμες καθώς εδώ και λίγες ώρες η επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation 5 έχει ανέβει live σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η ελληνική σελίδα.

Screenshot 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα