26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei υποστηρίζει ότι πούλησε περισσότερα 5G smartphones από τη Samsung το 2019

1 min read
Huawei Logo red 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα φέτος, η Samsung αποκάλυψε ότι συνολικά  έχει αποστείλει 6,7 εκατομμύρια τηλέφωνα 5G το 2019, αντιπροσωπεύοντας το 53,9% των πωλήσεων παγκοσμίως σε 5G συσκευές.


Η Samsung κυκλοφόρησε συνολικά πέντε 5G μοντέλα το περασμένο έτος, το Galaxy S10 5G, το Galaxy Note 10 5G, το Galaxy Note 10+ 5G, το Galaxy Fold 5G και το Galaxy A90 5G. Αυτό έκανε τη Samsung τον μεγαλύτερο προμηθευτή smartphones 5G στον κόσμο. Ωστόσο, η Huawei μας τα λέει λίγο διαφορετικά.

Ο Κινέζος γίγαντας, παρά τη διαμάχη που έχει με τις ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι έχει αποστείλει συνολικά 6,9 εκατομμύρια smartphones 5G μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019.

Η Huawei κυκλοφόρησε συνολικά οκτώ μοντέλα 5G smartphones το περασμένο έτος, συμπεριλαμβανομένων των Huawei Mate 30 Pro 5G, Mate 30 5G, Porsche Σχεδιασμός Mate 30 RS, Mate 20 Χ (5G), Nova 6 5G, Mate X, Honor V30 Pro και το Honor V30.

Σίγουρα αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τη Huawei ειδικά και αν λάβουμε υπόψη τη σχετική απαγόρευση που ισχύει από τις ΗΠΑ και ότι η εταιρεία ίσως τελικά σκέφτεται να εγκαταλείψει τελείως το οικοσύστημα Android και να επικεντρωθεί σε δικές της λύσεις.

Huawei: Πρωταρχικό μέλημα για το 2020 η επιβίωση και η ευημερία της εταιρείας

Ωστόσο, η Huawei δεν έχει αποκαλύψει σε ποιες χώρες πούλησε τα περισσότερα 5G smartphones , γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πλειονότητα των πωλήσεών της προέρχεται από την Κίνα.

Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι μαζί με τον εκπληκτικό αριθμό των smartphones που πουλήθηκαν από την εταιρεία, η Huawei προσέφερε επίσης το πλήρες φάσμα των 5G τεχνολογιών , συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας υποδομής 5G, του εξοπλισμού δικτύου 5G, των chipsets 5G και των συσκευών end-user 5G.

xda-developers

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα