29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Playstation 5: Τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες

1 min read
Capture 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι funs σε όλο τον κόσμο έχουν αφηνιάσει θέλοντας να μαθαίνουν συνεχώς νέα για το πότε τελικά θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Sony το νέο Playstation 5.


Έχουμε λοιπόν καλά νέα για εσάς που σας έχει φάει η αγωνία.

Ήδη γωρίζουμε ότι το νέο PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο φέτος. Παρόλο που υπάρχει αρκετός χρόνος πριν την επίσημη κυκλοφορία, μία αναφορά ισχυρίζεται ότι η Sony θα αρχίσει τις προ-παραγγελίες του PlayStation 5 στην παγκόσμια αγορά, από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας το συντομότερο δυνατό.

https://techlog.gr/2019/12/14/playstation-5-godfall/

Υπάρχει ένας τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ της Microsoft (Xbox Series X) και της Sony (PlayStation 5). Φαίνεται ότι η Sony αφήνει να διαρρεύσει αυτή η πληροφορία θέλοντας έτσι να περιορίσει κάποιες τυχόν αναποδιές ξέροντας ότι η Microsoft με το Xbox Series X έχει μπει πιο δυναμικά στο λανσάρισμα της νέας της κονσόλας.

Επιπλέον, ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει ο νέος ελεγκτής DualShock για το PS5  . Το νέο χειριστήριο ακυρώνει το κουμπί PS στο μπροστινό μέρος και προσθέτει 2 επιπλέον κουμπιά στο πίσω μέρος. Επιπλέον, τα πλήκτρα αναμένεται να είναι μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με αναφορές, ο νέος κεντρικός επεξεργαστής της κονσόλας θα είναι το επί παραγγελία SoC της AMD, με συχνότητα έως 3.2GHz και η απόδοσή του θα είναι 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή του αρχικού PS4. Ταυτόχρονα, το PS5 θα είναι εξοπλισμένο με μνήμη DDR4 Gddr6 + 4GB, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο SSD υψηλής ταχύτητας 2TB, over ray tracing, 3D εφέ κ.λπ.

Η κατανάλωση ισχύος σε standby θα πέσει από τα 8,5 W του PS4 στα 0.5W περίπου . Επιπλέον, η εκτιμώμενη μέση τιμή του νέου PS5 είναι $ 499 .

gizchina.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα