Επαναφορά λογαριασμού Google που έχει διαγραφεί

Πολλές φορές θα έχει τύχει στους περισσότερους από εμάς να διαγράψουμε κατά λάθος ένα λογαριασμό μας είτε email, είτε σε κάποια υπηρεσία είτε και τον λογαριασμό μας Google.


Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε πως είναι αυτό δυνατόν, αλλά ναι πιστέψτε με γίνεται.

Μην αγχώνεστε λοιπόν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που διαγράψατε τον λογαριασμό σας, μην μου έρθετε μετά από ένα μήνα και με ρωτήσετε πως μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου Google, γιατί απλά δεν θα μπορείτε, (κρατάμε βέβαια πάντα μία μικρή επιφύλαξη).

Δείτε εδώ τι γίνεται αν διαγράψω τον λογαριασμό μου Google,

Εάν λοιπόν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο και πιθανώς να μπορείτε να τον ανακτήσετε.

Όταν ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε όπως συνήθως στο Gmail, στο Google Play και σε άλλες υπηρεσίες Google.

  1. Πατήστε εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα σας ζητηθούν από την Google.
  2. Εάν ο λογαριασμός σας ανακτηθεί, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο δεν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη με αυτόν τον λογαριασμό

Εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε; Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό Google αντικατάστασης.

Εάν τώρα το πιτσιρίκι σας την έκανε κι αυτό τη δουλειά του και διέγραψε το λογαριασμό του πιθανώς να μπορείτε να αναιρέσετε τη διαγραφή του.

 

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967