25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Maps: Νέα δυνατότητα μαζικής διαγραφής ιστορικού τοποθεσίας από τον επόμενο μήνα

1 min read
google maps enlarged hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πολλές φορές το μυαλό μας, μας παίζει άσχημα παιχνίδια…


Σίγουρα θα θυμάστε για μια ζωή το ποίημα που έπρεπε να πείτε στη γιορτή των Χριστουγέννων στο σχολείο σας και ξεχάσατε τα λόγια ενώ με δυσκολία θα θυμηθείτε τι φάγατε χθες για μεσημεριανό.

Οι Χάρτες Google μπορούν να σας βοηθήσουν.

Το Ιστορικό τοποθεσίας θυμάται κάθε σας τοποθεσία που έχετε επισκεφτεί, όμως τι γίνεται αν θέλετε να καταργήσετε κάποιες τοποθεσίες; Τώρα αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολο με τη δυνατότητα  μαζικής διαγραφής.

Όταν επιλέγετε το Ιστορικό τοποθεσίας, τα δεδομένα αυτά παραμένουν προσβάσιμα στo timeline των Google maps και μπορείτε να έχετε πρόσβαση είτε από την εφαρμογή Android είτε από το Web.

https://techlog.gr/2019/11/20/google-maps-tora-milhste-eykola-otan-tajideyete%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%84/

Το timeline πάντα σας επέτρεπε να διαγράψετε μια αποθηκευμένη τοποθεσία, είτε επειδή είναι λάθος είτε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ μπορούσατε και να επιλέξετε παραπάνω από μία τοποθεσία που είχατε επισκεφτεί και να δημιουργήσετε νέες λίστες τοποθεσιών.

Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλές τοποθεσίες και να τις διαγράψετε ταυτόχρονα.

Η Google αναφέρει ότι η μαζική διαγραφή θα κυκλοφορήσει στο timeline στο Android τον επόμενο μήνα. Εντωμεταξύ, μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό τοποθεσίας σας ή ένα μέρος του στο Web στις ρυθμίσεις και μετά Activity account.

androidpolice

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα