19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Black Friday : Άρχισαν από τώρα οι προσφορές στα παιχνίδια από πολλές εταιρείες του χώρου

1 min read
epic games bf1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μαύρη Παρασκευή και Gaming είναι δύο αναπόσπαστα πράγματα τα τελευταία χρόνια και ήδη έχουμε αρκετές προσφορές από τις μεγάλες υπηρεσίες/publishers του χώρου.


Έτσι λοιπόν, EA Games, Epic Games, PlayStation Store καθώς και η Ubisoft έχουν δεκάδες προσφορές σε παιχνίδια και DLC στα stores τους. Η υπηρεσία Steam για την ώρα δεν έχει κάνει κάποια αντίστοιχη κίνηση πέρα από την ανακοίνωση του νέου VR τίτλου Half Life: Alyx που θα έρθει τελικά τον ερχόμενο Μάρτιο.


Ubisoft


uplayblackfriday2019 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά την Ubisoft εδώ βλέπουμε αρκετές εκπτώσεις σε τίτλους όπως το The Crew 2 που δίνεται με 75% έκπτωση αλλά και το Ghost Recon Breakpoint στην Ultimate έκδοση που δίνεται προς 60€ έναντι της αρχικής τιμής των 120€. Όλες οι προσφορές είναι προσβάσιμες και μέσα από τον launcher στο PC εκτός από τις κονσόλες.

Δείτε τις Black Friday προσφορές από την Ubisoft ΕΔΩ !


EA Games


eagamessales | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έπειτα έχουμε την EA Games που δίνει κάποια από τα παιχνίδια των franchise με γενναίες εκπτώσεις στις δύο πιο δημοφιλείς κονσόλες και όχι στο PC. Παράδειγμα αποτελεί το φρέσκο Need for Speed Heat που δίνεται προς 48,99€ στο PlayStation Store και 52,49€ σε αυτό της Microsoft για το Xbox στην Standard έκδοση με διάρκεια προσφοράς έως και την 3η Δεκεμβρίου.

Δείτε τις Black Friday προσφορές από την EA Games ΕΔΩ !


Playstation Store


psstoregames | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Black Friday ήρθε νωρίς και για το PlayStation Store με προσφορές που βγάζει η Sony σε αρκετούς τίτλους, τόσο ‘δικούς’ της όσο και συνεργατών. Εκεί βλέπουμε το GTA V να δίνεται προς 9.99€ και τη standard έκδοση του Spiderman προς 19.99€. Την ίδια στιγμή το Red Dead Redemption 2 βγαίνει στα 34,99€ ενώ και το Borderlands 3 τιμολογείται αυτές τις ημέρες στα 39.99€ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony. Το God of War βρίσκεται στα 14.99€ μαζί με τίτλους όπως την Deluxe έκδοση του Assassin’s Creed Odyssey προς 29.99€ σε προσφορά που θα διαρκέσει μέχρι και την τρίτη Δεκεμβρίου.

Δείτε τις Black Friday προσφορές από τo Playstation Store ΕΔΩ !


Epic Games


epic games bf | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός των προσφορών και η Epic Games, η οποία έχει ετοιμάσει και την ειδική σελίδα της με όλες τις προσφορές της για αυτή την περίοδο, με πολλά γνωστά παιχνίδια.

Δείτε τις Black Friday προσφορές από την Epic Games ΕΔΩ !

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα