12 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Apple : Αφαίρεσε από το App Store τις εφαρμογές που αφορούν το άτμισμα

1 min read
blogpost 41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple αναφέρει ότι συμφωνεί με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων ότι το άτμισμα έχει προκαλέσει κρίση στη δημόσια υγεία και έχει μετατραπεί σε επιδημία, κυρίως μεταξύ των μικρότερων ηλικιών.


Λίγο μετά την ανακοίνωση από το Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ότι καταγράφηκαν 2.172 περιπτώσεις τραυματισμού των πνευμόνων που συνδέονται με τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου ή ατμίσματος, η Apple αφαίρεσε από το App Store όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με το άτμισμα.

atmisma | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε δήλωση της, η Apple αναφέρει ότι συμφωνεί με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων ότι το άτμισμα έχει προκαλέσει κρίση στη δημόσια υγεία και έχει μετατραπεί σε επιδημία, κυρίως μεταξύ των μικρότερων ηλικιών.

Η Apple είχε ήδη κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση τον Ιούνιο, όταν ενημέρωσε τα Review Guidelines του App Store με στόχο να κάνει ξεκάθαρο ότι οι εφαρμογές που ενθαρρύνουν τη χρήση προϊόντων ατμίσματος δεν επιτρέπονται στο κατάστημα εφαρμογών της.

c0463a74730bd2dbab86cbb4dec094a0 XL | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρά το γεγονός ότι η Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές από το App Store, όσοι χρήστες τις έχουν εγκατεστημένες στις iOS συσκευές τους μπορούν να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν κανονικά.


Η πλήρης δήλωση της Apple


apple store 5th | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φροντίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή ώστε το App Store να είναι ένα αξιόπιστο μέρος για να κατεβάζουν εφαρμογές οι πελάτες μας, ιδιαίτερα οι νέοι. Εξετάζουμε συνεχώς τις εφαρμογές και λαμβάνουμε υπόψη πάντα τα νεότερα δεδομένα, για να απομακρύνουμε τους κινδύνους για την υγεία και την ευημερία των χρηστών.Πρόσφατα, εμπειρογνώμονες, από το CDC έως την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία, έχουν αποδώσει ποικίλες βλάβες των πνευμόνων, και θανάτους, σε προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου και ατμίσματος, φθάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζουν την εξάπλωση αυτών των συσκευών ως κρίση για τη δημόσια υγεία και επιδημία που χτυπά τη νεολαία.

Συμφωνούμε με όλα αυτά, και γι’ αυτό ενημερώσαμε τα Review Guidelines του App Store ώστε να αντικατοπτρίζουν το γεγονός ότι οι εφαρμογές που ενθαρρύνουν ή διευκολύνουν τη χρήση αυτών των προϊόντων δεν επιτρέπονται στο κατάστημα εφαρμογών. Από σήμερα, αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα