24 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 10 : Αλλάζει η “αναζήτηση” και έρχεται ένα νέο χαρακτηριστικό.

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

To πρόσφατο Insider Preview Build (19018) των Windows 10 κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό αναζήτησης, με το οποίο θα αντικαταστήσει την πληκτρολόγηση δημοφιλών όρων αναζήτησης, με ένα κλικ.


Όπως εξηγεί και ο Brandon LeBlanc, Senior Program Manager του Προγράμματος Windows Insider, το Build 19018 (20H1) περιλαμβάνει μία νέα προσθήκη στο Αρχικό μενού της Αναζήτησης του λειτουργικού συστήματος.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πλέον, πέραν της πληκτρολόγησης κάποιου όρου αναζήτησης, υπάρχουν επίσης τέσσερα πλήκτρα γρήγορης διαδικτυακής αναζήτησης τα οποία θα μπορείτε να κλικάρετε.

Τα τέσσερα αυτά κουμπιά αντιπροσωπεύουν αυτά που η Microsoft πιστεύει ότι είναι τα πιο κοινά θέματα αναζήτησης και καλύπτουν θέματα όπως καιρός, κορυφαία νέα, σαν σήμερα στην ιστορία και νέες ταινίες.

windows10 search | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο καιρός σας αναφέρει τις τωρινές συνθήκες και την πρόγνωση του καιρού στην τοποθεσία που μένετε, τα κορυφαία νέα είναι οι τίτλοι ειδήσεων από δημοφιλή site ενημέρωσης, το σαν σήμερα στην ιστορία είναι μία σειρά από γεγονότα που συνέβησαν στην ιστορία την παρούσα μέρα και οι νέες ταινίες είναι μία λίστα από διαθέσιμες ταινίες που μπορείτε να δείτε στους κινηματογράφους.

windows10 search 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό το χαρακτηριστικό δεν έχει οριστικοποιηθεί και η Microsoft θέλει την γνώμη του κοινού για το πόσο χρήσιμο είναι. Η Microsoft πείραξε επίσης τον σχεδιασμό για την προεπισκόπηση στα αποτελέσματα αναζήτησης, οπότε όσοι είχατε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση στα Insider builds, τα αποτελέσματα που θα λαμβάνετε θα είναι λίγο διαφορετικά από ‘δω και στο εξής.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα