25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκπτώσεις έως και 80% στο WindScribe VPN προλάβετε!

1 min read
windsrcibe | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στις μέρες η χρήση μίας αξιόπιστης υπηρεσίας VPN είναι σχεδόν επιβεβλημένη είτε θέλετε να σερφάρετε ξέγνοιαστα στο web είτε να κάνετε τις online σας αγορές είτε απλώς να συνδεθείτε σε δημόσια wifi


Το Airscribe, ένα από τα κορυφαία VPN στην αγορά,  αυτήν την εποχή έχει εκπτώσεις στις υπηρεσίες του και με τιμές που δεν θα τις δείτε ούτε στο Black Friday.

Μια συνδρομή στο Windscribe είναι κάτι παραπάνω από ένα VPN.

Πρόκειται για μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και έρχεται και σαν πρόσθετο στους browsers για να προστατεύσει το απόρρητο σας κατά την καθημερινή σας περιήγηση στο διαδίκτυο.

Είναι ιδανικό για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις υπηρεσίες VPN, καθώς διαθέτει μια εύχρηστη διασύνδεση που απαιτεί μόνο εσάς να την ενεργοποιήσετε μία φορά. Από εκεί κι έπειτα, τρέχει στο παρασκήνιο για πάντα (ή μέχρι να το απενεργοποιήσετε).

Το Airscribe κέρδισε τέσσερα από τα πέντε αστέρια τόσο στον PCWorld όσο και στο TechRadar, οπότε έχει σίγουρα τα προνόμιά του. Φυσικά  όπως τα περισσότερα VPN, καλύπτει την φυσικά σας θέση και την ip σας μέσω  κρυπτογραφημένης VPN tunel, αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN, καταργεί επίσης τις διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες από την καθημερινή περιήγησή σας.

Επιπλέον, υπάρχει πλήρης ανωνυμία και μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής της φυσικής σας θέση ενώ μπορείτε να έχετε απεριόριστες συνδέσεις ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παραμείνετε προστατευμένοι σε όλες τις συσκευές σας, ενώ τα περισσότερα δίκτυα VPN προστατεύουν μόνο ένα. Είναι σαν να κλειδώνετε και την εξώπορτα της οικοδομής σας και όχι μόνο του σπιτιού σας.

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να εγγραφείτε για συνδρομή ενός, δύο, τριών ή τεσσάρων ετών στο Windscribe VPN και να εξοικονομήσετε έως και 81%. Μπορεί να μην ακούγεται βέβαια τόσο συναρπαστικό όσο η αγορά μίας τηλεόρασης αλλά πιστέψτε μας μακροπρόθεσμα θα είναι κάτι το απαραίτητο.

  • Windscribe VPN Pro 1-Year Subscription: $49 (originally $108)
  • Windscribe VPN Pro 2-Year Subscription: $59 (originally $216)
  • Windscribe VPN Pro 3-Year Subscription: $69 (originally $324)
  • Windscribe VPN Pro 4-Year Subscription: $79 (originally $432)

 

mashable.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα