24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook: Νέα υπηρεσία ραντεβού με το γιατρό

1 min read
9 facebooklaun1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξεκίνησε τη Δευτέρα στις Η.Π.Α ένα νέο εργαλείο που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην καθοδήγηση της προληπτικής φροντίδας για καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και εποχική γρίπη από το Facebook.

Το εργαλείο Προληπτικής Υγείας (Preventive Health)- στο οποίο γίνεται πρόσβαση είτε αναζητώντας το στο Facebook είτε κάνοντας κλικ σε μια αναδυόμενη προσφορά, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου, το Αμερικανικό Κολέγιο Καρδιολογίας, την American Heart Association και τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου Νόσων και Πρόληψη, όπως ανέφερε το CNN.

Το εργαλείο μπορεί να σου κάνει συστάσεις με βάση την ηλικία και το φύλο. Αφού λάβει εξατομικευμένες συστάσεις, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να πάρει περισσότερες πληροφορίες, να επισημάνει τις συστάσεις ως ολοκληρωμένες ή να ορίσει υπενθυμίσεις για να πάρει προτεινόμενες εξετάσεις.

Τα περισσότερα από τα προληπτικά μέτρα καλύπτονται από την ασφάλεια, αλλά το χαρακτηριστικό παρέχει επίσης ένα χάρτη εξειδικευμένων σε ομοσπονδιακό επίπεδο κέντρων υγειονομικής περίθαλψης σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τις ΗΠΑ και παροχές σε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την οικονομική δυνατότητα των ασθενών.

Το εργαλείο προσφέρει επίσης έναν τρόπο αντιμετώπισης της γρίπης προτείνοντας φαρμακεία, γιατρού που εφημερεύουν ή ακόμα και κλινικές και νοσοκομεία που είναι σε εφημερία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο CNN ο Freddy Abnousi, M.D., M.B.A., επικεφαλής της έρευνας για την υγειονομική περίθαλψη στο Facebook όλες οι προσωπικές πληροφορίες είναι απόρρητες (τώρα μπορείτε να γελάσετε) και δεν μοιράζονται σε τρίτους, όπως οργανώσεις υγείας ή ασφαλιστικές εταιρείες.

Ίσως να το δούμε σύντομα και σε άλλες χώρες περιλαμβάνοντας περισσότερους πόρους για την προληπτική φροντίδα της καρδιάς, τον καρκίνο και την εποχική γρίπη.

“Θα περάσουμε τους επόμενους έξι έως 12 μήνες προσπαθώντας πραγματικά να καταλάβουμε αν οι άνθρωποι ασχολούνται με αυτό το εργαλείο και αν είναι χρήσιμο ή όχι”

, δήλωσε ο Abnousi. ”

Πηγή: medicalexpress.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα