26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κυκλοφόρησε το iOS 13.2

1 min read
iphone 11 IMG 17441 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13.2 και το iPadOS 13.2 για το iPhone και το iPad. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει τις συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφαλείας. Αλλά η Apple προσθέτει επίσης ένα πλήθος νέων λειτουργιών στο λειτουργικό της σύστημα.

Κατ ‘αρχάς, το iOS 13.2 φέρνει έναν τόνο νέων emojis. Η εταιρεία υποστηρίζει επίσημα το Unicode 12.0. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς χειρονομίας-ζευγαριού emojis ανεξάρτητα από το φύλο ή τον τόνο του δέρματος. Υπάρχουν νέα emojis με επίκεντρο την προσβασιμότητα, όπως σκύλος υπηρεσίας, άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικά καροτσάκια, προσθετικά χέρια και πόδια, ένα άτομο με λευκό καλάμι και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης νέα ζώα, ένα χασμουρητό πρόσωπο και νέες επιλογές για φαγητό.

Εάν διαθέτετε iPhone 11 ή iPhone 11 Pro, το iOS 13.2 επιτρέπει τη λειτουργία Deep Fusion, μια λειτουργία επεξεργασίας εικόνας που θα κάνει τις φωτογραφίες σας να φαίνονται καλύτερα χάρη στην επεξεργασία που επιτρέπει την εκμάθηση μηχανών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τώρα μπορείτε να αλλάξετε απευθείας την ανάλυση και το ρυθμό καρέ των βίντεο σας στην εφαρμογή Κάμερα.

Με το iOS 13.2, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την κοινή χρήση των καταγραφών Siri με τους υπαλλήλους της Apple και να διαγράψετε το Siri και το ιστορικό υπαγόρευσης. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Analytics και Βελτιώσεις για να εξαιρεθείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Τέλος, το iOS 13.2 ενεργοποιεί το HomeKit Secure Video για κάμερες με δυνατότητα HomeKit και προσθέτει υποστήριξη για τα νέα AirPods Pro που μόλις κυκλοφόρησαν.

Πριν ενημερώσετε στο iOS 13.2, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας. Βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο ασφαλείας iCloud είναι ενημερωμένο ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad και πατώντας στις πληροφορίες του λογαριασμού σας στην κορυφή και στη συνέχεια στο όνομα της συσκευής σας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή iOS στον υπολογιστή σας για να κάνετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας στο iTunes.

Μην ξεχάσετε να κρυπτογραφήσετε το αντίγραφο ασφαλείας στο iTunes. Είναι πολύ πιο ασφαλές αν κάποιος χακάρει τον υπολογιστή σας.

Μόλις τα κάνετε όλα αυτά πηγαίνετε στις “Ρυθμίσεις”, στη συνέχεια στο “Γενικά” και, στη συνέχεια, στο “Ενημέρωση λογισμικού”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε την επιλογή “Ενημέρωση που ζητήθηκε …”.

Πηγή: techcrunch

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα