23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MIUI 11 Version 9.10.17 : Φέρνει το Android 10 στο Xiaomi Mi 9 SE και προσθέτει τη λειτουργία Focus !

1 min read
miui111 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η κλειστή beta MIUI 11 ROM (έκδοση 9.10.17) για το Mi 9 SE φέρνει το Android 10 με νέα αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως το Dark Mode σε όλο το σύστημα, νέα πλοήγηση μέσω χειρονομιών και πολλά άλλα.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στο MIUI 11 σε αυτή την έκδοση για την συσκευή είναι η νέα λειτουργία Focus που θα σας βοηθήσει να θέσετε το τηλέφωνό σε μία κατάσταση ανδρανοποίησης, ώστε να επικεντρωθείτε σε άλλες σημαντικές εργασίες και καθήκοντα. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως στο Zen Mode που υπάρχει στα Smartphone της OnePlus.

Mi 9 SE featured | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Θα μετατρέψει ουσιαστικά το τηλέφωνό σας σε “τούβλο” για μια καθορισμένη χρονική διάρκεια κατά την οποία θα μπορείτε να πραγματοποιείτε μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης, να τραβάτε φωτογραφίες ή να απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις. Η λειτουργία αυτή θα  σας επιτρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα πέντε διαφορετικά χρονικά διαστήματα που κυμαίνονται από 20 έως 60 λεπτά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μόλις ενεργοποιήσετε την λειτουργία Focus, δεν θα μπορείτε να την ακυρώσετε πριν από τον χρόνο που έχετε επιλέξει.

MIUI 11 Focus Mode | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Λειτουργία Focus στο MIUI 11

Το Focus Mode, προφανώς θα γίνει διαθέσιμο και σε όλες τις συσκευές που θα πάρουν αναβάθμιση στις νεώτερες εκδόσεις του MIUI 11, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα αποκλειστούν κάποιες.

Δεδομένου ότι η αυτή η συγκεκριμένη έκδοση του MIUI 11 για το Mi 9 SE είναι μέρος κλειστού καναλιού beta, ίσως χρειαστεί να περιμένετε αρκετά πριν αυτά τα νέα χαρακτηριστικά γίνουν ενεργά και στις διανομής της σταθερής έκδοσης του MIUI 11 (Stable και Global Stable ROM).

Ωστόσο, εάν διαθέτετε ένα Mi 9 SE και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε το Android 10 στη συσκευή σας, μπορείτε να κατεβάσετε την ROM από τον παρακάτω σύνδεσμο και να την κάνετε Flash στην συσκευή σας.

Κατεβάστε την miui_GRUS_9.10.17_009316e931_10.0.zip (Mi 9 SE – MIIUI 11 China ROM) από εδώ

Να σας πούμε μόνο πως χρειάζεται προσοχή γιατί η παραπάνω ROM επειδή είναι China Version έχει μόνο Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα και λείπουν εντελώς τα Gapps και το Google Play Store.

MIUI 11 greek2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Για όλους τους υπόλοιπους, αύριο θα γίνουν οι διανομές της της Ελληνικής XTRV 9.10.17 – MIUI 11 ROM που έχει ως βάση τις ROM από το Xiaomi.eu, και όσοι έχουν ξεκλείδωτο Bootloader θα μπορέσουν να βάλουν την ROM που προφανώς θα έχει όλα τα παραπάνω νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα