19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φημολογείται ότι η Apple στα τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει τα AirPods Pro

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι η Apple βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μίας νέα έκδοσης των ασύρματων ακουστικών AirPods που θα υποστηρίζουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Το Bloomberg ήταν το πρώτο που ανέφερε ότι τα ακουστικά θα παρουσιαστούν μέσα στο 2019 αλλά αργότερα αναθεώρησε την εκτίμηση του υποστηρίζοντας ότι τελικά θα κυκλοφορήσουν το 2020, μαζί με ένα οικονομικότερο HomePod. Τώρα, έρχεται η China Economic Daily να υποστηρίξει την αρχική πρόβλεψη, ότι δηλαδή τα ακουστικά θα λανσαριστούν στο τέλος του μήνα, και θα έχουν την ονομασία AirPods Pro. Λέγεται, ότι τα νέα AirPods Pro θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό που θα υποστηρίζει τεχνολογία noise cancelling, και πως θα στοιχίζουν περίπου $250. Σύμφωνα επίσης με παλαιότερες αναφορές, θα αντέχουν στην σκόνη και στο νερό για χρήση στο γυμναστήριο ή στις διακοπές το καλοκαίρι.

Η νέες αναφορές, βασίζονται σε τμήματα κώδικα καθώς και σε ένα εικονίδιο/ glyph που ανακαλύφθηκε στο iOS 13.2 beta. Η ιστοσελίδα 9to5Mac που έκανε την σχετική ανακάλυψη, εντόπισε επίσης ένα νέο animation στην έκδοση 13.2 του λειτουργικού συστήματος της Apple, που δείχνει στους χρήστες πώς να ρυθμίσουν την ακύρωση θορύβου στα νέα AirPods.

alleged airpods 3 prototype surfaces 140.jpg.cb32cf8708f128f97a02af15f8cf698b | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςalleged airpods 3 prototype surfaces 867 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςalleged airpods 3 prototype surfaces | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το πιθανότερο είναι λοιπόν, τα νέα AirPods Pro να ανακοινωθούν σύντομα. Να θυμίσουμε, ότι και το Bloomberg ενδέχεται να «πέφτει μέσα» στην εκτίμηση του για λανσάρισμα στην αγορά το 2020, αφού δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα, αλλά να διατεθούν στην αγορά μερικούς μήνες αργότερα όπως είχε γίνει και με τα πρώτα AirPods. Τα AirPods ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά ήταν δυσεύρετα για μήνες. Αν τελικά η Apple ανακοινώσει τα νέα AirPods Pro σύντομα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο ανταγωνισμό από τις Amazon, Microsoft και Google και τα Echo Buds, Surface Earbuds και Pixel Buds αντίστοιχα.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα