Φημολογείται ότι η Apple στα τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει τα AirPods Pro

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι η Apple βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μίας νέα έκδοσης των ασύρματων ακουστικών AirPods που θα υποστηρίζουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Το Bloomberg ήταν το πρώτο που ανέφερε ότι τα ακουστικά θα παρουσιαστούν μέσα στο 2019 αλλά αργότερα αναθεώρησε την εκτίμηση του υποστηρίζοντας ότι τελικά θα κυκλοφορήσουν το 2020, μαζί με ένα οικονομικότερο HomePod. Τώρα, έρχεται η China Economic Daily να υποστηρίξει την αρχική πρόβλεψη, ότι δηλαδή τα ακουστικά θα λανσαριστούν στο τέλος του μήνα, και θα έχουν την ονομασία AirPods Pro. Λέγεται, ότι τα νέα AirPods Pro θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό που θα υποστηρίζει τεχνολογία noise cancelling, και πως θα στοιχίζουν περίπου $250. Σύμφωνα επίσης με παλαιότερες αναφορές, θα αντέχουν στην σκόνη και στο νερό για χρήση στο γυμναστήριο ή στις διακοπές το καλοκαίρι.

Η νέες αναφορές, βασίζονται σε τμήματα κώδικα καθώς και σε ένα εικονίδιο/ glyph που ανακαλύφθηκε στο iOS 13.2 beta. Η ιστοσελίδα 9to5Mac που έκανε την σχετική ανακάλυψη, εντόπισε επίσης ένα νέο animation στην έκδοση 13.2 του λειτουργικού συστήματος της Apple, που δείχνει στους χρήστες πώς να ρυθμίσουν την ακύρωση θορύβου στα νέα AirPods.

Το πιθανότερο είναι λοιπόν, τα νέα AirPods Pro να ανακοινωθούν σύντομα. Να θυμίσουμε, ότι και το Bloomberg ενδέχεται να «πέφτει μέσα» στην εκτίμηση του για λανσάρισμα στην αγορά το 2020, αφού δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα, αλλά να διατεθούν στην αγορά μερικούς μήνες αργότερα όπως είχε γίνει και με τα πρώτα AirPods. Τα AirPods ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά ήταν δυσεύρετα για μήνες. Αν τελικά η Apple ανακοινώσει τα νέα AirPods Pro σύντομα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο ανταγωνισμό από τις Amazon, Microsoft και Google και τα Echo Buds, Surface Earbuds και Pixel Buds αντίστοιχα.

Πηγή: insomnia.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967