29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέο ρεκόρ ταχύτητας 5G της Huawei στη Ζυρίχη της Ελβετίας

1 min read
s 2cdf8a71ee40489b841b62b42fd79ce21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πρόσφατα, η Huawei και η ελβετική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Sunrise, σε δοκιμές του εμπορικού 5G δικτύου στη Ζυρίχη της Ελβετίας πέτυχαν ταχύτητα λήψης 3.67 Gbps. Αυτή είναι μια νέα ταχύτητα λήψης αρχείων των εμπορικών δικτύων 5G με την Sunrise να  χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό 5G της Huawei.

Σύμφωνα με την Huawei, χρησιμοποιήθηκαν πολλαπλά smartphones 5G με το εμπορικό δίκτυο 5G της Sunrise. Τα αποτελέσματα των δοκιμών από όλες τις συσκευές ήταν σε όλα παρόμοιο. Η Sunrise υιοθετεί εξοπλισμό εμπορικού δικτύου 5G από την Huawei. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές 3GPP και βελτιώνει την χωρητικότητα του δικτύου 5G χωρίς να αυξάνει τους πόρους του φάσματος και του ιστότοπου μέσω του εύρους ζώνης C-Band 100MHz και της τεχνολογίας MU-MIMO.

Επιπλέον, η Sunrise έχει ενισχύσει τη συνεργασία της με την Huawei για την παροχή υπηρεσιών 5G σε περισσότερες από 260 ελβετικές πόλεις και χωριά. Θα παρέχει υψηλές ταχύτητες 5G σε ολόκληρη την Ελβετία. Πριν από τις σημερινές δοκιμές, το εμπορικό δίκτυο 5G της Sunrise κορυφώθηκε στα 2Gbps και αναμένεται να επιτύχει υψηλότερες ταχύτητες 5G. Φαίνεται ότι η Sunrise θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό 5G της Huawei.

Ωστόσο, η ΕΕ προτείνει την απαγόρευση κάθε δικτύου 5G που εξαρτάται έντονα από έναν μόνο προμηθευτή. Από αυτή την άποψη, η Sunrise θα πρέπει να επανεξετάσει την εξάρτησή της από την Huawei αλλά δύσκολα θα μπορέσει να το κάνει ιδίως μετά τις σημερινές δοκιμές.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα