20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Pixel 4 νέα επίσημη διαρροή

1 min read
pixel 4 times square header1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αρχίζουν σιγά σιγά οι τελικές διαρροές του Google Pixel 4 καθώς είμαστε δύο εβδομάδες μακριά από το Made by Google 2019.

Ο Evan Blass τουίταρε το απόγευμα μια επίσημη εμφάνιση Pixel 4. Η εικόνα βέβαια του τηλεφώνου δεν αποκαλύπτει τίποτα καινούργιο, αν και φαίνεται να είναι η μικρότερη συσκευή μετά από εβδομάδες διαρροών XL. Βλέπουμε την παραλλαγή χρώματος “Just Black” με το λευκό κουμπί κλειδώματος στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της διαρροής είναι το wallpaper . Όπως και πέρυσι, η Google καθιστά σαφή τη γενιά των συσκευών με μια καλλιτεχνική απόδοση ενός αριθμού. Για το 2019, ένα ‘P’ και ‘4’ γεμίζουν την οθόνη με ένα αφηρημένο σχέδιο. Τα τέσσερα χρώματα της Google είναι παρόντα, μαζί με το σκούρο μπλε.

pixel 4 official render leak | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Βλέπουμε επίσης τον ίδιο launcher Pixel με ημερομηνία και widget για τον καιρό. Οι εφαρμογές στο κάτω μέρος περιλαμβάνουν το Gmail, τους Χάρτες Google, τις Φωτογραφίες, το Chrome και το YouTube.

Ρίχνουμε επίσης μια ματιά στην πάνω στεφάνη που είναι γεμάτη με Soli και αισθητήρες ξεκλειδώματος προσώπου και το ηχείο όπως και τις κυρτές γωνίες όπως και πέρυσι.

Στο πίσω μέρος, βλέπουμε την στρογγυλεμένη τετράγωνη κάμερα με δύο φακούς και το λογότυπο «G» .

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα