19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Dropbox επανασχεδιάζεται

1 min read
nash clark1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με τον CEO της Dropbox Drew Houston, το 80% των χρηστών του προϊόντος το χρησιμοποιούν, τουλάχιστον εν μέρει, για εργασία.

Είναι λογικό, λοιπόν, η εταιρεία να επανεξετάζει εκ νέου την προσπάθειά της να εδραιώσει τη θέση της στο χώρο εργασίας. να ρίξει την εικόνα της ως “απλά” μια εταιρεία αποθήκευσης αρχείων (σε μια εποχή που σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία έχει τη δική της προσφορά αποθήκευσης βλ. cloud) και να εξελιχθεί σε έναν αναπόσπαστο πυρήνα στις καθημερινές λειτουργίες του απλού αλλά και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Dropbox ανακοίνωσε ότι το “νέο Dropbox” θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες. Παίρνει τους απλούς, κοινόχρηστους φακέλους και τους μετατρέπει σε αυτό που η εταιρεία αποκαλεί “Spaces” – μικροί κόμβοι συνεργασίας για την ομάδα σας, εμπλουτισμένοι με ροές σχολίων, AI για την επισήμανση αρχείων που ίσως χρειάζεστε στα μέσα της συνάντησης σε πράγματα όπως το Slack, το Trello και το G Suite.

Με μια αναδιαμορφωμένη διεπαφή χρήστη που φέρνει μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του Dropbox έξω από OS του dropbox στη δική του ειδική εφαρμογή, είναι μακράν η μεγαλύτερη αλλαγή χρήστη που έχει δει το προϊόν από την κυκλοφορία του πριν από 12 χρόνια.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα