23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MIUI 11 : Θα δώσει έμφαση στην προστασία των παιδιών με νέες γονικές λειτουργίες, και χώρο για παιδιά.

1 min read
MIUI 11 Childrens Space e1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Διευθυντής Προϊόντων της Xiaomi και Γενικός Διευθυντής του MIUI Experience, Xiaofan, ανακοίνωσε τις νέες λειτουργίες που θα έχει το MIUI 11 και αφορούν την οικογένεια.

Όπως ανέφερε ο @ MIUI Xiaofan, καθώς υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν αναλάβει την ευθύνη να κάνουν οικογένεια και να μεγαλώσουν παιδιά, το νέο MIUI 11 θα δώσει έμφαση σε αυτό.

Έτσι λοιπόν, το MIUI 11 έχει ετοιμάσει μερικά μικρά χαρακτηριστικά για αυτούς τους παλιούς και ενθουσιώδεις χρήστες που τώρα είναι πλέον γονείς, ώστε να τους βοηθήσει να μειωθούν οι ανησυχίες που έχουν από την χρήση των Smartphone που κάνουν τα παιδιά τους.

MIUI 11 Childrens Space h | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Miui 11 5 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μια από αυτές τις λειτουργίες είναι ο ειδικός χώρος των παιδιών. Ο νέος χώρος των παιδιών στο MIUI θα παρέχει ένα πλούσιο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για την αρχική εκπαίδευσή τους. Οι γονείς θα μπορούν να ελέγξουν τις εφαρμογές που κάνουν χρήση τα παιδιά τους, και τις να διαχωρίσουν εντελώς από τον δικό τους χώρο ώστε για να αποφύγουν το πρόβλημα της «εξάρτησης των παιδιών».

MIUI 11 Childrens Space d | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, ο χώρος των παιδιών προσφέρει επίσης έναν έξυπνο τρόπο προστασίας των ματιών τους, για να εξασφαλίσει την υγεία των ματιών του παιδιού. Όταν καλείτε την συσκευή που έχει το παιδί σας, θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα κουνελάκι για να υπενθυμίσει σε αυτό να σας απαντήσει.

Πολλές νέες λεπτομέρειες λοιπόν στο νέο MIUI 11, θα είναι αφιερωμένες στο να κάνουμε το παιδί μας ασφαλές, ευτυχισμένο και ελεύθερο να εξερευνήσει και να αναπτυχθεί

MIUI 11 Childrens Space b | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση του MIUI 11, είναι βέβαιο πως θα έρθουν στην δημοσιότητα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της Xiaomi.

πηγή xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα