18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S11: έρχεται με 108MP κάμερα!!!

1 min read
galaxy s10 5g 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung σχεδιάζει μια σημαντική αναβάθμιση για το Galaxy S11. Το smartphone θα ενσωματώσει έναν αισθητήρα φωτογραφίας στα 108 megapixel. Μιλάμε για τον αισθητήρα που έφτιαξε σε συνεργασία με την Xiaomi. Τον αισθητήρα θα λανσάρει πρώτο το Mi MIX 4 όπως σας έχουμε πει. Η κινεζική εταιρεία  θα κυκλοφορήσει την premium ναυαρχίδα της πριν το τέλος του έτους ενώ το Samsung Galaxy S11 στις αρχές του έτους το αργότερο στις αρχές της άνοιξης. Η είδηση έγινε γνωστή από τον leakster IceUniverse. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η κάμερα του S11 θα έχει οπτικό ζουμ 10x.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι ο τεράστιος αριθμός pixel θα επιτρέπει στους κατόχους να καταγράφουν εικόνες με το μέγεθος μιας πινακίδας.  «Όσοι αγαπούν τη φωτογραφία θα μπορούν όχι μόνο να τραβήξουν πιο λεπτομερείς εικόνες, αλλά και να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους με αυτόν τον αισθητήρα», ανέφερε η εταιρεία σε ένα ποστ της στο Twitter.

Samsung Galaxy S11 Expandable Display Photos | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

«Ο αισθητήρας 108MP της Samsung θα είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας για smartphone που προσφέρεται στην αγορά. Το μέγεθος του αισθητήρα επιτρέπει εξαιρετικά υψηλή είσοδο φωτός, για την απεικόνιση καταπληκτικών φωτογραφιών σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού». Η Xiaomi πρόσθεσε ότι ο νέος αισθητήρας θα μπορεί να διατηρήσει υψηλή ανάλυση ακόμη και όταν ζουμάρει. Δηλώνει ότι θα είναι σε θέση να τραβήξει φωτογραφίες των 27MP με 2x ζουμ.

Το Galaxy S11 θα βασιστεί στον συγκεκριμένο αισθητήρα για να κρατήσει την θέση του ως ένα από τα κορυφαία camera phones στον κόσμο και εμείς μένουμε στο θέμα, για να σας ενημερώσουμε για κάθε τι νεότερο σχετικά με την συσκευή.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα