25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google: Διαγραφή ιστορικού

1 min read
google logotupo1 b2385707fcaeb483fb45baa43bce1d861 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 01-05-2019 ότι σύντομα θα επιτρέψει στους χρήστες να διαγράψουν αυτόματα τις παλιές πληροφορίες τοποθεσίας και το ιστορικό ιστού που έχει αποθηκεύσει σε όλους όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google.

Επί του παρόντος, πρέπει να θυμάστε να επισκεφθείτε την Google και να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις απενεργοποιήσετε τελείως. Αν όμως απενεργοποιήσετε το ιστορικό τοποθεσίας ή ιστού, αυτό μπορεί να να έχει κάποιο αντίκτυπο στην περιήγηση σας, καθώς η Google ίσως να μην γνωρίζει αρκετά για εσάς και να αρχίζει να σας συστήνει πράγματα που ίσως δεν έχουν καμία σχέση με τις προτιμήσεις σας.

Η Google λέει ότι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τη χρονική διάρκεια που θα αποθηκεύεται αυτόματα η τοποθεσία ή το ιστορικό ιστού στους διακομιστές της Google.

Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αφήσετε το Google να αποθηκεύσει τις πληροφορίες σας από τρεις έως 18 μήνες και οτιδήποτε παλαιότερο θα διαγράφεται αυτόματα από τον λογαριασμό σας Google σε συνεχή βάση.

105885961 1556740542226google activity | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google δήλωσε ότι το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τις ερχόμενες εβδομάδες, επομένως ίσως να μην το δείτε ακόμα. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα Ελέγχου δραστηριότητας Λογαριασμού Google για να δείτε αν είναι διαθέσιμο.

Όταν είναι, θα δείτε τη νέα επιλογή αυτόματης διαγραφής στις ενότητες “Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών και ιστορικό τοποθεσίας”.

cnbc

Technode.gr – Νέα τχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα