27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MIUI 9.4.16: Προσθήκη floating calculator

1 min read
image 1 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi συνεχίζει να φέρνει μικρές βελτιώσεις στο MIUI, τη ROM που υπάρχει σε όλα τα smartphones της (με την προφανή εξαίρεση εκείνων που βασίζονται στο Android One), προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών.

Τα τελευταία μας νέα λοιπόν είναι ότι η κινεζική Beta ROM, λαμβάνει μια ενημερωμένη έκδοση της αριθμομηχανής, μια εφαρμογή που πολλές φορές κάθεται και περιμένει υπομονετικά μπας και τη χρησιμοποιήσει κανείς και είναι και κακοσχεδιασμένη αλλά συνάμα είναι και πολύ χρήσιμη, ειδικά  όταν την χρειαστούμε για να κάνουμε τους υπολογισμούς μας στα ψώνια μας αλλά και επειδή διαθέτει συνήθως πολλές επιλογές.

Τώρα λοιπόν προσθέτει μια μπαρα στην κορυφή της εφαρμογής που σας επιτρέπει να μετατρέψετε την εφαρμογή σε ένα αιωρούμενο παράθυρο.

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου αλλά και να αλλάξετε τη διαφάνεια και να δείτε τι κρύβεται από κάτω ώστε να διευκολύνεστε τους υπολογισμούς.

miui 10 calculator 31 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

miui 10 calculator | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

miui 10 calculator 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι εισήγαγε αυτή την καινοτομία, μετά από πολλά αιτήματα χρηστών, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι η Xiaomi δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα σχόλια και τις απαιτήσεις των χρηστών.

Αυτή τη στιγμή η νέα προσθήκη είναι διαθέσιμη μόνο στην κλειστή κινεζική beta του MIUI, αλλά είναι πιθανό ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα φτάσει και στις ανοιχτές beta δοκιμαστικές και σταθερές εκδόσεις, όσο αυτές που είναι για την κινεζική αγορά όσο και αυτές που είναι για κυκλοφορία στην παγκόσμια αγορά smartphone Xiaomi.

πηγή

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα